00:48
Битва Героев обзор мморпг ігри, іграти онлайн

Битва Героев обзор мморпг ігри, іграти онлайн

Битва Героев обзор мморпг ігри, іграти онлайн

Битва героїв онлайн

Одним з найбільш нових і молодих проектів можна вважати браузерну MMORPG під назвою Битва Героїв. В англомовному сегменті ігру знають як Chaos Rage, вона перейняла найкращі і класичні риси у подібних проектів, а тому є хорошим проектом, концепт якого перевірений часом. Почати огляд ігри Битва Героїв хотілося б з сюжету. Гравцеві запропонована роль молодшого спадкоємця і останньої дитини всемогутнього творця світу.

Це нелегка ноша, але життя вам буде отруювати ще й той факт, що батько є тираном, а його правління приносить страждання людству. Головний герой вирішує повалити власного батька, а тому з готовністю приймає пропозицію про допомогу від Зевса. Древній бог і його однолітки з Олімпу допоможуть відновити справедливість, і навести порядок на землі.

Герой зможе подорожувати між локаціями, використовуючи карту світу. Вам доведеться відвідати темниці і фортеці, а також інші заклади та місця, що дозволяють управляти ресурсами і характеристиками персонажа. Все навколо, починаючи з графіки міст і закінчуючи стилем рисовки персонажів, виконано на вищому рівні, максимально наближене до реалістичності і радує око. Саме так створюються всі сучасні ігри.

Для досягнення своєї мети герою доведеться пройти крізь десятки Данжів, лінійно наступних один за одним. Там же розкривається і історія, добуваються предмети і ресурси. У перервах між героїчними походами необхідно спілкуватися з НІПамі, обмінюючись або продаючи видобуток, вивчаючи вміння та заводячи дружні стосунки. Битва Героїв відноситься до простих і зрозумілих іграм, в яких не обов'язково уважно вчитуватися в підказки або стежити за сюжетом. Поріг входження настільки низький, що проходити ігру зможуть навіть діти. Якщо ви раніше ніколи не іграли в MMORPG, то найкраще почати саме з цієї.

Геймер може створити унікального персонажа завдяки кільком аспектам. У першу чергу необхідно буде вибрати клас, що зумовить стиль бою, зброю і базовий розподіл характеристик. Посилювати свого героя можна буде, вивчаючи за гроші нові вміння, купуючи або відшукуючи в підземеллях екіпіровку.

Останнім елементом кастомізації стануть десятки богів, підтримкою яких можна заручитися в свої пригоди. Досвідчені гравці чудово розуміють, що потрібно виробити стратегію, знайти оптимальне поєднання навичок, характеристик і бонусів. Розвиваючи персонажа як попало, неможливо дійти до кінця сюжету, знищити всіх ворогів, сила яких поступово зростає.

У ігрі Битва Героїв реалізована PvP складова, яка дозволяє красти спорядження у противників. Тільки хоробрі наважаться кинути виклик реальному гравцеві, ризикуючи втратити все, що було отримано в поневіряннях з величезними зусиллями. Допоможуть у будь-яких сутичках не тільки кмітливість і спритність, але і вихованці - незамінні супутники шукача пригод.

Битва героїв видео обзор

Однак ключовим елементом назавжди залишається саме броня, яка може бути не тільки посилена, але й перетворена. У спеціальні сокети можуть бути додані духи, що додають корисні бонусні властивості. Немає межі досконалості, немає якоїсь топової броні, яка б гарантувала перемогу над будь-яким ворогом. Битва Героїв ні на хвилину не відпустить своїх учасників, не дозволить їм розслабитися або завершити самовдосконалення.

Офіційний сайт Битва героїв:  http://www.mmo321.com/game/chaosrage

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: мморпг, браузерні ігра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх