21:01
Blood and Soul обзор - онлайн гра, реєстрація, офіційний сайт

Blood and Soul обзор - онлайн гра, реєстрація, офіційний сайт

Blood and Soul обзор - онлайн гра, реєстрація, офіційний сайт

Blood and Soul онлайн ігра BS.ru

Blood and Soul онлайн - це рольова онлайн гра в стилі романтичного фентезі скорочено BS. Гравцеві належить не тільки брати участь в боях на аренах проти ворожих гільдій, але і зізнаватися в коханні і навіть проводити весілля. У грі дуже продумана система емоцій, що надає персонажу індивідуальний характер і дозволяє по максимуму оживити його.
 
Також тут діє система ігрових вихованців - Божественні помічники у вигляді Ельфів завжди на боці гравця, вони ростуть і розвиватися разом з ним, отримуючи досвід в боях.
 
Ігра blood and soul краща безкоштовна MMORPG 2014 роки, розроблена цілим колективом розробників з Китаю, США та Кореї. В основі лежить класичний сюжет про протистояння Пекла і Раю, в епіцентрі якого, як завжди, виявилися бідні смертні. Ви граєте за представника Раю і покликані рятувати смертних від втілень Пекла.
 
 
Якщо розглядати сюжет більш детально, то він цілком стандартний. Здавна існувало три незалежних один від одного виміри - Пекло, Рай і Земля. Одного разу, демони Пекла вирішили порушити багатовіковий порядок і вторгнулись в Рай. Почалася війна, в якій перемога дісталася Небесем. Але демони не захотіли миритися з поразкою і зробили новий "бліцкриг”, на цей раз на Землю. Смертні виявилися зовсім не готові до такого повороту подій і почали терпіти поразку за поразкою. В цих умовах, Небесам довелося втрутитися, щоб спасти землян від повного знищення.
Blood & Soul обзор
Відмінною особливістю гри Blood and Soul online є унікальна класова система і масштабні ПвП битви. Гравець не вибирає клас при створенні персонажа. Спочатку йому потрібно прокачатися до 20 рівня. Після цього, гравцеві доступні 4 основні класи: Воїн, Стрілець, Маг і Бард. Після досягнення 60 рівня, гравець може вибрати один з двох додаткових класів. Процес прокачування персонажа особливо не відрізняється від інших подібних ігор, наприклад Karos Omline, та здійснюється шляхом виконання різних завдань і вбивства мобів.
 
Blood & Soul видео обзор
 
 
Гра виконана в досить романтичний антураж і чим нагадують знамениту Perfect World. Краплю схожості і додає можливість одруження між персонажами гравців. Звичайно, не можна сказати, що це другий Forsaken World. Це дійсно топова онлайн гра з красивою графікою, захоплюючим ПвП, цікавим геймплеєм і мільйонною аудиторією. За нею не шкода провести кілька годин свого часу.
 
Офіційний сайт Blood & Soul: www.bloodandsoul.ru
Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Blood & Soul обзор, ігри з клієнтом, Blood & Soul видео, ігра з клієнтом, Blood & Soul, mmorpg | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 3
avatar
0
1 sanches!!! • 16:24, 01.04.2014
классная игра!!! эта онлайн игра интересна как для взрослых, так и для подростков. Очень хорошо придумали смешать два момента событий: как битвы, так и свадьбу (признание любви, эмоции). Персонаж очень сильно похож на реальног и живого. Рекомендую поиграть, игра действительно затягивает!!!
avatar
0
2 Галя • 12:10, 10.05.2014
Цікава ігра з весіллями і битвами. Рекомендую всім грати в Blood and Soul.
avatar
0
3 Lorethal • 22:19, 01.07.2014
Хороша гра) Дуже схожа на Loong) але сюжетної лінії як такої немає) заточена під многотонное вбивство мобів) ПКшнуть можуть з 20 рівня) Гра зрозуміла так що пристосується можна без проблем) Величезний мінус це Донат (впливає і не кволо (Хоча і без нього можна) але тут вже без задротства не обійтися) Вам кращепорекомендую reborn
ComForm">
avatar
Вверх