14:17
Bloody Pirate браузерна аніме онлайн ігра, реєстрація

Bloody Pirate браузерна аніме онлайн ігра, реєстрація

Bloody Pirate браузерна аніме онлайн ігра, реєстрація

Онлайн ігра Bloody Pirate

Bloody Pirate – це браузерна MMORPG онлайн ігра, за основу якої було взято аніме і манга "One Piece".

У стародавні часи моря належали піратам, таким, як знамениті Генрі Морган і Френсіс Дрейк. Вони панували на водних просторах, б'ючись і захоплюючи кораблі, повні золота та інших дорогоцінних речей, шукаючи пригоди і, звичайно ж, славу. Кажуть, ніби сам король піратів закопав десь свої незліченні багатства. Якщо ви хочете взяти участь в їх пошуках, то вам сюди – назустріч вітрам і хвилям!

Всього класів 6: бард, воїн, мечник, навігатор, призыватель і стрілок.

Варто зазначити, що статті як захисту, так і атаки однакові у всіх героїв, відмінністю є особливі таланти і аватар. У кожного персонажа є своя система для розвитку навичок, яких рівно 6 штук.

Однак можна отримати унікальну здатність, якщо виконати необхідні умови. Наприклад, для Баггі треба покращити рівень харизми до 5, тоді можна посилити кільце, тим самим підвищивши шкоди. Талант свого героя застосовується в розробці індивідуальної стратегії бою, тим самим підвищивши шанси на перемогу.

Bloody Pirate скриншот

У ігрі дуже багато різних івентів, так що нудьгувати явно не буде коли. А події в ігрі видно в однойменному віконці. Кожен пірат хоче отримати піастри, і це можливо у такій функції, як «дозор». Щоб туди потрапити, потрібно досягти 10 лвл, після чого відкриваємо свій кораблик. Щодня дається 10 безкоштовних дозорів. Якщо оновити деякі відсіки свого корабля, то дохід з дозору покращиться. Наприклад, поліпшення трюму значно підвищує шанс дістати жадані пиастрики.

Плаваючи в дозорі, пірат випадково може наткнутися на Подію. Якщо правильно відповісти на запропоновані запитання, то гравець отримає якийсь особливий приз.

Беручи участь у «Битві Піратів», можна за очки слави придбати особливих піратів. Приміром, щоб отримати Ейса, треба бути 100 лвл і мати 10000 слави.

Бій з НПР відбуваються на автоматі, після чого можна переглянути деталі. Щоб напасти, треба виділити персонажа, після чого навколо нього утворюється блакитний кружечок, а на ньому – зображення двох схрещених мечів. Потім слід натиснути кнопку «Атака».

Всі бійці наймаються в таверні, після чого їх можна поставити в стрій. Слідуючи за головним персонажем, найняті воїни також отримують рівень.

Bloody Pirate фото

Особливості ігри Bloody Pirate

Максимальний рівень на даний момент становить 140 лвл.
В верфі (там, де кораблики стоять) праворуч можна побачити кнопочку з вибором - це місце, де беруть собі рабів, яких можна залучити для участі у нападі, а також самим нахабним чином тягати у них рибу.
Немає якихось особливих правил для речей на персонажі. Багато гравців качають їх, відштовхуючись від скілів.
Також можна побачити, що шахти розрізняються по кольоам; від кожного з них залежить і рівень видобутку.
На рингу пірати пробують свої сили і виявляють самого сильного. Пірат має право зареєструватися для участі, тільки якщо він отримав 30 лвл.

Видео обзор Bloody Pirate

Офіційний сайт Bloody Pirate: http://bp.infiplay.ru/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: аніме, аниме, браузерна ігра, браузерні ігри | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх