19:01
Браузерна економічна стратегія Олигарх Онлайн обзор ігри

Браузерна економічна стратегія Олигарх Онлайн обзор ігри

Браузерна економічна стратегія Олигарх Онлайн обзор ігри

Бізнес стратегія олігарх онлайн

Браузерна ігра Олігарх Онлайн (BizTycoon) стрімко набирає популярність серед любителів бізнес стратегій. Гравцеві доведеться з головою зануритися в копітку роботу по створенню власної могутньої бізнес-корпорації своєї мрії! Ігра доступна на багатьох мовах, що дозволяє користувачам з усього світу поборотися за звання кращої компанії планети.

Головними ігровими об'єктами виступлять 9-ть промислових та бізнес галузей, магазини і широкий спектр можливостей по вилученню прибутку.

 

Олігарх Онлайн пропонує геймерам випробувати свою удачу і кмітливість у кожній з 9-ти галузей. Проте починати всім доведеться з невеликої компанії, яка ледве-ледве зводить кінці з кінцями. Для того щоб провернути «чарівне» перетворення непримітної фірми в могутню світову бізнес-корпорацію, гравцеві необхідно буде далекоглядно продумати майбутній хід робіт своєї організації, яка, при грамотному плануванні, в майбутньому принесе своєму власникові багатомільйонний прибуток. Зробити це буде не так просто, адже в ігрі є досить складний механізм системи продаж. Робіть свою продукцію кращою за якістю і дешевше, ніж у конкурентів!

Олигарх Онлайн скриншот

Олігарх Онлайн запропонує вам самостійно розробляти фінансові схеми, максимально збільшуючи свій прибуток. Ціла безліч маленьких таємниць підприємницької діяльності розкриється перед гравцями. Головне, виробити свій стратегічний шлях розвитку своєї компанії, і тоді успіх не змусить себе довго чекати!

Відразу кидається в очі нелінійність і повна самостійність в ігрових діях цієї економічної стратегії. Можна використовувати пропонований шлях розвитку свого підприємства, а можна створити абсолютно новий креативний шлях до успіху!

Графічна складова ігри Олігарх Онлайн радує і зовсім не дратує око. Вона тут щільна і пророблена до найдрібніших деталей. Архітектурний дизайн будівель і споруд також вельми вражає своєю різноманітністю. Постійна зміна пір року і погоди - великий ігровий плюс. На тлі непоганих міських пейзажів геймеру належить створити зі своєї невеликої фірми справжнього бізнес монстра!

Гравці з економічною освітою, Олігарх Онлайн проігнорувати навряд чи зможуть. Адже для них тут відкривається врожайне поле для реалізації своїх знань на практиці!

Олигарх Онлайн видео обзор

Проста в управлінні, з приємною графікою, зрозумілими, але не завжди простими завданнями, ця браузерна економічна стратегія здатна реалізувати і розкрити творчий і економічний потенціал на всі 100!

Офіційний сайт олігарх онлайн: http://101xp.com/game/tycoon

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, стратегія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх