17:51
Cultures Online обзор браузеної ігри, реєстрація, сайт

Cultures Online обзор браузеної ігри, реєстрація, сайт

Cultures Online обзор браузеної ігри, реєстрація, сайт

Cultures онлайн браузерна стратегія

Одна з кращих браузерних ігор 2013 Cultures online року з елементами RPG і стратегії, де крім традиційних війн, вам доведеться зайнятися налагодженням господарського життя вашого поселення. Гра нагадує Settlers Онлайн, але з імплантацією елементів рольової гри і шикарною графікою.

 

 

Отже, граємо ми за вікінгів. Спочатку вибирайте свого героя. Є портретний редактор і три класу персонажа на вибір. Новоспечений вікінг виявляється посеред рідного поселення, яке судячи з усього, переживає не кращі часи. Вам треба зробити з цього маленького села, справжній курорт. Справу потрібно почати з видобутку ресурсів. Ресурсів в грі 5: золото, дерево, камінь, залізо та ідеї. Перші чотири ресурсу добувається на шахтах, рудниках і тартаку. Правда, щоб налагодити видобуток ресурсів, вам потрібно відправити у шахту свого героя.

 


Герой ігри cultures онлайн - це ключовий персонаж в грі, без якого не обходиться будь-яка робота. До того ж, герой розвивається в залежності від своєї професії. Припустимо, золотошукач більш вдалий і має більше шансів нанести критичний удар. П'ятий ресурс - це ідеї. Це свого роду показник добробуту жителів вашого поселення. Чим більше цей показник, тим швидше йде будівництво та видобуток ресурсів. Щоб підвищити цей показник, треба будувати різні "соціальні” споруди типу колодязів, лазень і т.д.

 

 


Само собою, ігра Cultures Online не обходиться без битв. Все-таки, вікінги досить войовничий народ. У світі гри безліч підземель, де живуть різні недружні істоти, але і звичайно, інші гравці. Всі бої відбуваються в автоматичному режимі, а перемога залежить від спорядження і навичок гравця. За перемогу ви можете отримати досвід, золото, магічний артефакт і трохи рун. Руни до речі можна придбати і за справжні гроші, але ніякого особливого впливу на баланс вони не роблять, зате дуже спрощують життя гравцеві.

 

 

 

Cultures Online видео обзор

 

 

 

В цілому, онлайн ігра Cultures Online вийшла симпатично і веселою. Гравець може поєднувати містобудування з класичним фарм мобів і PvP-битвами. Це робить гру різноманітною і захоплюючою. Спробуйте самі і переконайтеся!

 

Офіційний сайт Cultures Online: http://www.mycultures.ru

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, Cultures Online ігра, Cultures Online, Cultures Online іграти, Cultures Online обзор | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх