17:04
DSF Зоряний флот обзор космічної онлайн ігри, реєстрація

DSF Зоряний флот обзор космічної онлайн ігри, реєстрація

DSF Зоряний флот обзор космічної онлайн ігри, реєстрація

Космічна стратегія DSF Зоряний флот

Планета Земля перестала бути домом для людей. У пошуках нового місця проживання, космічні кораблі шукають хоч щось, що віддалено нагадує рідні терени. Ось в таку страшну атмосферу нас відправляють розробники із студії Espirit Games. Але не все так погано, як може здатися! Браузерний проект під назвою DSF Зоряний флот – це онлайн стратегія в реальному часі, де космічні поселення стали єдиним оплотом для маленьких груп, що вижили. Пройти шлях від невеликої орбітальної станції до міжгалактичної імперії, очолити співдружність планет і провести сотні боїв з реальними супротивниками – це лише мала частина того, що чекає на всіх, хто очолить Зоряний Флот в цій космічній ігрі!

Перед тим, як стати справжнім полководцем, належить налагодити економічну складову. Саме до цього нас і готує основний екран ігри: ми спостерігаємо космічну станцію з деякою кількістю будівель. Причому, деякі з них вже мають високий рівень (наприклад, склад ресурсів розвинений до 6го рівня), а деякі навіть першим не обзавелися. Вийшло так тому, що вибирати місце для будівництва будівель в невагомості не доводиться і все придатне для забудови простір застовпили місце заздалегідь. За своїм розсудом, звичайно, місто не зробиш, зате головний біль про те, що завод з виробництва молока, або глини не забереться ось в ту далеку клітку, геть відсутня.

Друге бачення світу – це зоряна карта. Нам відкриваються копальні з різними ресурсами, кротові нори, доступні для грабежу і переміщень, і «міста» інших гравців Зоряного флоту, які можна досліджувати. Або, нападати на них.

DSF Зоряний флот фото

Як це водиться в космічних стратегіях, бажано підпорядкувати собі все живе. В нашому випадку – все космічне в межах досяжності всесвіту DSF. Почати, щоправда, стоїть з створення міцного тилу. Допоможе в цьому полудевушка-полуандроид – виконання її рекомендацій з будівництва призведе до грамотного, планомірному розвитку. На додаток до цього, за кожне виконане завдання покладається нагорода у вигляді певної кількості ресурсів.

Покращувати можна не тільки будівлі, але і уміння командира. Однойменне меню відкриває доступ до ряду здібностей, аж до 50 рівня.

Кристали, метал, паливо і золото добувають, або обмінюються безпосередньо всередині ігри. А ось алмази – особливий ресурс, він дається лише за рідкісні завдання. В інший же час алмази можна купити тільки за реальні гроші, але і переваги він надає відмінні: наприклад, експрес видобуток на заводах, або миттєве будівництво в майбутньому (на самому початку у всіх є можливість безкоштовно завершити будівництво, без очікування заставленого часу).

Зведення будь-якої будівлі або відкриває доступ до нових будівель і космічним кораблям, або збільшує швидкість видобутку мінералів, як у випадку з заводами. Крім поліпшення, можна і знизити аж до 0 ранг будівлі, повернувши, таким чином, деяка кількість витрачених на апгрейд коштів.

DSF Зоряний флот скриншот

Всі кораблі поділяються на кілька типів, виробляють їх на різних ділянках: флагмани, наприклад, випускаються на верфі, а передовий цех служить для розробки і виробництва лінкорів. Самі прості, але від того не менш ефективні бойові одиниці – винищувачі. Доступні практично з перших хвилин, ці швидкі машини є невід'ємною частиною будь-якого бою.

Під Вашим початком DSF Зоряний флот перебуватиме командир. Його навички будуть рости з отриманням рівня. Ранги впливають на економічні показники, а навички – на військові.

Апгрейди як військові, так і виробничі характеристики, можна і в науковому центрі. При грамотному контролі певного показника можна досягти максимальної швидкості кораблебудування, або, наприклад, видобутку ресурсів.

Головна планета – ще один плацдарм для досліджень. Зайшовши в тематичне меню, можна досліджувати припливи, відливи, атмосферу та інші природні явища.

DSF Зоряний флот видео обзор

DSF Зоряний флот – масштабний, повноцінний продукт, аналоги якого, навряд чи існують. Крім описаного функціоналу, вас чекає подорож по сузір'ях, переміщення в кротячих норах і сюжетна лінія. Рекомендовано всім, без винятку, любителям наукової фантастики і подорожей у часі.

Офіційний сайт DSF Зоряний флот: https://espritgames.ru/dsf/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: космічна ігра, стратегія, космічні ігри | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх