19:13
Forge of Empires обзор онлайн стратегії

Forge of Empires обзор онлайн стратегії

Forge of Empires обзор онлайн стратегії

Браузерна стратегія Forge of Empires

Нова браузеная стратегія 2014 року Forge of Empires онлайн з приголомшливою графікою і флеш геймплеєм у стилі Цивілізації. Зазвичай, починаючи грати в яку-небудь гру, користувач заздалегідь знає, в якому світі і в якій епосі він виявиться. Це або з початку і до кінця вигаданий світ з відповідними фантазійними мешканцями, або епоха середньовіччя, насичена подіями лицарства і героїчних битв, або сучасний світ, в якому все звично і пізнавано. Але починаючи свій шлях у грі Forge of Empires, користувач повинен бути готовий до того, що життя його героя застане не одну епоху, а відразу декілька.






Так, саме так, від самого початку світу необхідно буде «вирости» до наших днів. Ну а чи вийде це здійснити - кожен вирішує для себе сам. Шлях буде нелегким, але дуже цікавим. Досягнувши певних висот і перемог, можна навіть дозволити собі трішки загордитися собою - адже, все, що можна побачити навколо - ваших рук справа.



Ну і з вищесказаного логічно припустити, що в самій грі доведеться мати справу з величезною різноманітністю. Починаючи від каменя, з якого буде збудований перший та наступні будинку, до зброї, яка буде використана в бою. Останнє особливо важливо, оскільки гравцеві належить не тільки створювати, але і захищати себе і вже створене від нападів ворогів. А для якісного і надійного захисту необхідна добре екіпірована і навчена армія. За цим треба ретельно стежити, оскільки різні епохи і часи будуть пропонувати нові завдання, а значить, буде необхідність пошуку нових рішень.





Розвиваючи і створюючи свої володіння не варто забувати про те, що його будуть населяти люди, які хочуть зручності у всьому. Тому, продумуючи план розміщення будівель, потрібно все зробити максимально комфортним. До речі, графіка в грі гідна особливої похвали, хороша деталізація і красиві картинки - художники постаралися на славу. Однак, вирішенням проблем міста гра не закінчується, навколо нього не порожнеча, а цілком реальні землі, які можна... захопити. Приміром, рудники і відправити працювати на них спеціально навчених людей.


Гравцеві  в ігрі Forge of Empires online доведеться проявити винахідливість, коли справа торкнеться захоплення території. Звичайно ж, боєм повністю і безроздільно керувати героєві, але результат битви може стати досить несподіваним. Тому перш ніж лізти до ворога з шаблею наголо, краще потайки пробратися у ворожий стан і розвідати про чисельність і могутність його армії. Може статися, що з цим ворогом дружба виявиться краще кровопролитної війни.

Forge of Empires видео обзор



Звичайно ж, у величезній різноманітності нинішнього ринку mmorpg ігор складно здивувати споживача чимось новим, але творцям Forge of Empires це вдалося.

Офіційний сайт Forge of Empireshttp://ru.forgeofempires.com


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: стратегія, Forge of Empires ігра, Forge of Empires обзор, Forge of Empires | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх