00:02
Generals of War обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти

Generals of War обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти

Generals of War обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти

Генерали війни війскова стратегія

Як би хто не говорив, але Перша Світова Війна, на відміну від Другої, практично не має реалізації на терені комп'ютерних ігор. Так подумали і розробники студії Playzo, вирішивши зробити тематичну браузерну військову стратегію. Назвали просто: Generals of War, що в перекладі означає Генерали Війни. А що конкретно приготували нам творці проекту, дізнаємося нижче.
 

Не важко здогадатися, що основна мета – проведення успішних бойових дій. А без чого не буває перемог? Правильно, без добре підготовлених і готових на звершення солдатів. Тому керувати військовим персоналом з самого початку ніхто вам не довірить: спершу потрібно забезпечити тил всім необхідним. У список того самого необхідного входять нафтові вишки, рудники – це ресурсовидобувній галузі. Не варто забувати і про збройовий завод, ринок, фабрики, генштаб і звичайні будинки для розселення солдатів.
generals of war скриншот

А ось після побудови самого необхідного, онлайн ігра Generals of War дасть вам можливість спробувати свої сили у битві. Правда, настає можливість показати всі свої вміння дуже нескоро: навіть будівництво перших будинків, начебто видобувних ресурсів, займає п'ять хвилин реального часу. А аеродром витратить 4 з половиною години вашого часу, що, до речі, є далеко не рекордом за тривалістю. Безумовно, творці Generals of War передбачили спосіб істотно прискорити будівництво: преміум-ресурс, алмази, справляються з цим завданням миттєво. Вся проблема в тому, що початкової кількості вистачить на пару-трійку будівель і прикупити їх надалі можна буде тільки за реальні кошти.

Перший погляд на вікно ігри відразу наводить думку про текстову стратегію. Так, так, були і такі. Наприклад, Бійцівський Клуб, який став символом свого часу. Але читати сумні рядки користувачам не доведеться. Хоча, і радіти, особливих причин теж немає. Графіка, як у вікні розвитку, так і у вікні бою не сильний коник онлайн ігри. На тлі основної маси браузерних проектів, Generals of War виглядає, щонайменше, средненько.
generals of war фото

Але, як завжди буває, немає лиха без добра: упущення в графіці з лишком доповнює достовірне наповнення. Складається відчуття, що творці пройшлися не тільки з підручників історії, а ще витрясли всю душу з самих старих викладачів історії і навіть знайшли учасників тієї самої війни: настільки якісні описи всіх видів озброєння і техніки зібрані в Generals of War. Гравці зможуть відправляти бомбардувальники на ворога, захоплюючи небо несподіваним способом, маневрувати пішими військами, йти в лобові зіткнення з танками і завойовувати водні простори на чолі з есмінцями.
 
Generals of War видео обзор
Generals of War – проект для тих, хто звик вивчати ігру з почуттям, толком, розстановкою. Та не вийде швидко побудувати який-небудь Генштаб, якщо розробник відвів для цього дійства кілька годин. Не руками ж, зрештою, допомагати віртуальному сотоварищу. Звичайно, любителям швидких звершень, до послуг завжди Алмази за реальні гроші. Але, як показує практика, закінчуються вони дуже швидко, тому більшість надає перевагу іграти не поспішаючи, час від часу. Ну а в хвилини пасивної ігри, коли йде будівництво, можна знайти гідний альянс і більш детально вивчити історію Першої Світової.
 
Офіційний сайт Generals of War: http://www.generalsofwar.ru/
 
Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, стратегія, браузерні ігри, стратегії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх