16:00
Goodgame Empire обзор браузерної ігри

Goodgame Empire обзор браузерної ігри

Goodgame Empire обзор браузерної ігри

Goodgame Empire онлайн стратегія

Чергова новинка браузерних ігр - ігра Goodgame Empire онлайн, де ви будете битися, і проходити квести, і торгувати, і досліджувати. Але про все по порядку. Після реєстрації у розпорядження кожного гравця потрапляє невелика ділянка землі з будівлями. Завдання полягає в подальшому його розвитку - потрібно буде зводити інші споруди, добувати важливі ресурси, проводити дослідження.


До основних ресурсів відносяться камінь і дерево, також потрібно буде подбати про видобуток золота. Наявність ресурсів дозволить утримувати армію. Надлишки можна продати на ринку, що дозволить збільшити стан. Як тільки ресурсів стане досить - гравець зможе вирушати битися з баронами. Спочатку знищувати їх буде просто, але по мірі просування, рівень складності боїв буде наростати. Найбільшу здобич принесуть пограбування сусідів, але такий розбій можна практикувати тільки коли ви трохи розвинете свою імперію.





Як і в Forge of Empires, на початковому етапі ігри допомогу у військовій справі, економіці і політиці нададуть радники. Вони розкажуть про особливості та навігації. З п'ятого рівня гравець залишається без цієї допомоги, натомість одержує можливість взаємодіяти з іншими гравцями. Власне, чим може похвалитися Goodgame Empire - так це тим, що тут досить розвинені соціальні функції. Гравці можуть спілкуватися в чаті, об'єднувати свої сили, вступаючи в гільдії і альянси. Це хороше рішення для тих, хто хоче забезпечити собі додатковий захист. Вороги, які наважилися напасти на вашу імперію, отримають гідну відсіч.





Також є добре продумана система квестів, за виконання яких даються ресурси. Гравцеві пропонується вибір із списку квестів, доступних до проходження, після кожного пройденого рівня він оновлюється. Підвищити рівень дозволять зароблені очки досвіду. Їх гравець отримує за різні успіхи - будівництво будівель та їх поліпшення, успішну атаку на супротивників.

Goodgame Empire видео обзор



Що стосується бойової системи, то вона також вельми цікаво продумана. Всі гравці діляться на два типи - ті, які атакують, і ті, які захищають. Goodgame Empire можна назвати вдалим дітищем. З хорошою графікою і музичним супроводом грати в браузерну стратегію ще приємніше. Повне занурення в епоху середньовіччя гарантовано - самі відчуєте!

Офіційний сайт goodgame empire регистрация: http://empire.goodgamestudios.com/


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Goodgame Empire ігра, браузерні ігри, Goodgame Empire обзор, Goodgame Empire відео, RPG | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх