21:37
Ігра Polemo обзор онлайн ігри. Реєстрація в Polemo

Ігра Polemo обзор онлайн ігри. Реєстрація в Polemo

Ігра Polemo обзор онлайн ігри. Реєстрація в Polemo

Polemo online браузерна ігра

Реальність не завжди влаштовує нас. В ній немає місця для дива. Повсякденність швидко набридає. Іноді хочеться поринути в світ, де можливо все. Де сила та розум цінуються понад усе і здатні піднести нас до рівня богів.

Таку можливість дає дивовижна, фантастична ігра Polemo. Щоб поринути у світ протиборства грецьких богів, досить кілька кліків мишкою. Зробивши їх, ви опинитеся в оточенні яскравих декорацій, вірних друзів та неймовірних можливостей.



Що являє собою Polemo

Говорячи сухою мовою, Polemo - це рольова онлайн-гра на грецьку тематику. Але варто заглибитися в неї, і азарт захопить вас цілком. Ви захочете піднімати свого героя, захоплювати території, збагачуватися і допомагати товаришам по зброї.

На самому початку прийміть факт, що тут ви не звичайна людина, а один з рівноправних героїв. Насамперед визначтеся з расою.

У грі Полемо протиборствують три основні раси, на чолі кожної варто грецький бог. Олімпійці підпорядковуються могутнього Зевса, Эгеони - слуги великого Посейдона, Адмети захищають інтереси ненаситного Аїда.

Далі, слідуючи давній мудрості «один в полі не воїн», необхідно знайти підходящий пантеон межах своєї раси і звернутися до його голови з проханням про вступ.

Найважливішим показником пантеону є його божественність, яка складається із суми божественностей всіх членів. Чим вище цей показник, тим більше шансів у пантеону на перемогу. Не подавайте заявки на вступ у пантеон, де вже числиться 30 осіб. Це межа.

Якщо ви честолюбні і впевнені у власних силах, створіть свій пантеон. І хто знає, можливо вже скоро ви станете головною легендою Polemo онлайн.

Polemo онлайн ігра

Як розвивати свого героя
Насамперед слід заглянути до Мифию і взятися за виконання його завдань. Він відправить вас в Кузню, на Арену, в Храм і на Карту.

Виконуючи завдання Мифия, ви заробляєте срібні монети - основну валюту Polemo online, а також отримуєте винагороду.

Якщо придбаєте алмази у купця, станете володарем випадкового сувою. Свитки, як і здоров'я, і амуніцію можна купувати на ринку. У кожній локації ви будете отримувати підказки, що треба робити, щоб поліпшити свої показники.


Бої в грі Полемо

Ніщо так не підніме ваших героїв, як участь в різних битвах.

Бийтеся з чудовиськами на картах і перемоги принесуть вам ресурси, за допомогою яких ви зможете створювати нові свитки. Перемагайте суперників і у ваших руках опиняться їх досягнення.

Найважливіший бій - бій «Полемо». Захопивши територію, ви зможете побудувати на ній Храм. Інгредієнти для будівництва ви знайдете в горах, в морі та в підземних шахтах.

Polemo видео обзор

Почніть грати в Polemo і назавжди забудете про слово «нудьга». Полемо здатна змінити ваше дозвілля до невпізнання. Вперед!

Polemo офіціальний сайт: http://polemo.ru
Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Polemo обзор, Polemo видео, браузерні ігри, Polemo, RPG, Polemo ігра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх