22:15
Імперія Онлайн обзор - онлайн ігра, грати безкоштовно, реєстрація

Імперія Онлайн обзор - онлайн ігра, грати безкоштовно, реєстрація

Імперія Онлайн обзор - онлайн ігра, грати безкоштовно, реєстрація

Imperia online браузерна стратегія

Онлайн ігра Імперія онлайн, створена компанією IT Territory LLC Craft, належить до жанру стратегія. Цей ігровий проект вже заслужив неабияку популярність серед геймерів, тому що вийшов ще в 2010 році, але отримує постійні оновлення, тому, у ньому завжди присутній елемент новизни.


Вам подобається командувати загонами, але набридло проходити заново вже знайомі онлайнові стратегії? Ви хочете показати свій талант стратега і тактика, але не можете знайти підходящу можливість для цього? Вам набридло вбивати тих, кого ви вже неодноразово відправляли на той світ? А може, вам просто хочеться відпочити, провівши кілька годин в ігровому світі? Тоді вас напевно зацікавить захоплююча онлайн стратегія Імперія online, яка дозволить вам задовольнити свої амбіції.

 

Передісторія ігрового світу Імперія онлайн

Найдавніше зло, переможине кілька століть назад, знову прокинулося. А трапилася ця біда з-за тривалих міжусобних воїн, які стали чудовим ґрунтом для розвитку потужних сил зла. Жахливий демон простує по світу, приносячи з собою морок і смерть, і здається, що майбутнього у багатостраждального світу вже просто немає.

У трьох ворогуючих народів, що протистоять один одному вже довгі роки, тепер залишився один вихід - об'єднатися і спільними силами спробувати ліквідувати нову загрозу. Чи здатна Імперія самостійно боротися з силами Мороку? А, може, ви захочете допомогти Імперії в цій боротьбі?

 
онлайн стратегія Імперія online

Особливості стратегії Імперія online

Ви станете повноправним Володарем, володіє одним з форпостів гинучої Імперії. У вас є два виходи в сформованій ситуації: ви можете докласти всі свої сили і здібності, щоб на довіреній вам території знову відновилася нормальне життя, і ваші володіння стали процвітати, або ж ви, не бачачи сенсу в боротьбі за цей клаптик Імперії, просто перетворіть його на попіл.

А як ви вчините зі своїми сусідами: поработите їх або допоможете їм у боротьбі з численними ворогами? Яке б рішення ви не прийняли, в будь-якому випадку, не стоїть, опустивши голову, байдуже спостерігати з боку за всіма тими жахами, які творить безжалісний демон з вмираючої Імперією.

Загалом, будь-яке рішення ви повинні будете приймати самостійно, бо, не сподівайтеся перекласти відповідальність на когось іншого.

• Вам будуть доступні три раси - люди, ельфи та орки.
• Дбайте про своєму власному місті чи повністю знищити його.
• Продемонструйте свій дипломатичний талант - ця гра побудована на дипломатії.a
 
Імперія online видео обзор
 
Імперія online офіціальний сайт ігри: http://imperiaonline.rbkgames.com/
Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Імперія online, Імперія online видео обзор, браузерна ігра, Імперія online обзор, стратегія, Імперія online видео | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх