16:02
Karos Online обзор ігри, реєстрація, іграти

Karos Online обзор ігри, реєстрація, іграти

Karos Online обзор ігри, реєстрація, іграти

Карос онлайн ігра

MMORPG від корейських розробників в стилі LineAge 2, яка швидко завоювала популярність серед кращих клієнтських онлайн ігор, завдяки своїй дивовижній графікі і цікавого геймплею. Гра отримала безліч позитивних відгуків і була визнана кращою MMORPG 2011 року. Гра постійно розвивається і залучає до своїх лав сотні геймерів щодня.


Онлайн ігра Karos Online виконана в жанрі класичного фентезі і оповідає про події у вигаданому світі Азмар. За сюжетом, на чарівний світ Азмар насувається страшна загроза, стародавнє прокляття дало про себе знати. Пророцтво говорить, що лише справжній герой зможе зупинити сили Зла і принести в Азмар колишній спокій. Цим героєм судилося стати саме вам!


Як і World of Dragons, Ви можете почати гру за одну з чотирьох рас. У кожної раси є свої унікальні класи. Геймплей має ряд цікавих особливостей, які зумовили успіх гри серед геймерів. По-перше, це унікальна ігрова концепція "флетт”. За задумом розробників, все в світі Авмара володіє магічною силою, джерелом якого є "флетт”. Вона може зосереджуватися в будь-яких речах, будь то кристали, еліксири, рецепти або особливі "флетоцветы”. Кожен вид "флетт” має своє призначення, припустимо кристали флетт використовуються при крафте обладунків, а рецепти необхідні для створення їздових тварин. Також Флетт вибивається з убитих монстрів або видобувається на спеціальних шахтах, які гравець може захопити.


Ще одна фішка гри - можливість завести собі вихованця, який може виконувати як транспортні, так і охоронні функції. Він прийде до вас в годину потреби, а весь цей час буде існувати у вигляді наплічного обладунку. Також в грі реалізовані повноцінні облоги фортець з використанням облогових знарядь. Захоплений замок дасть вам можливість мати відсоток з усіх скоєних в Азмаре угод.

Karos online відео обзор

В цілому, в Karos Online є все, що повинно бути в топової mmorpg. Захоплюючі PvP битви за рудники і замки, якісний геймплей, красива графіка і інші плюси гри, роблять її цікавою для геймерів, змушуючи витратити на цю гру не один вечір.

Karos online офіциальний сайт: karos.gamexp.ru

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: ігри з клієнтом, Karos Online обзор, Karos Online, Karos Online ігра, karos online официальный сайт | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх