13:09
Конфликт искусство войны обзор, іграти онлайн безкоштовно

Конфликт искусство войны обзор, іграти онлайн безкоштовно

Конфликт искусство войны обзор, іграти онлайн безкоштовно

Конфлікт Мистецтво війни онлайн стратегія

Конфлікт: Мистецтво війни - це чергове творіння вже добре відомо любителям «соціалок» і браузерних ігор компанії Plarium, подарувала світу такі хіти, як Війни Престолів, Правила війни та Спарта. Користувачі англомовного сегменту інтернету новий проект набагато більше знають під назвою Soldiers Inc. Саме під таким ім'ям він був запущений в Facebook. А ось для Однокласників та ВКонтакті, а потім і просто для запуску в браузері, розробники вирішили ігру назвати по-іншому.

Проект являє собою браузерную многопользовательскую військову стратегію в реальному часі, події якої розгортаються в найближчому майбутньому. З моменту запуску Конфлікт: Мистецтво війни пройшло менше року, але вже зараз у ігрі зареєстровано більше мільйона гравців. Якщо так піде і далі, то ігра може стати однією з найпопулярніших в Facebook та інших соцмережах. І в цьому не буде нічого дивного, адже Plarium вже зараз входить до п'ятірки найбільш топових розробників для дітища Цукерберга.

У сучасному світі люди давно звикли, що найгарячішими точками на планеті протягом декількох десятків років залишаються країни Близького Сходу. У цьому немає нічого дивного, оскільки саме там розташовані багаті родовища нафти. Але що, якщо з'явиться новий, куди більш цінний ресурс? Саме такий сценарій і розвивають творці ігри Конфлікт: Мистецтво війни.

Дія ігри відбувається в 2019 році. На території вигаданої держави Занде, розташованої в Африці, були виявлені поклади надцінних корисних копалин, за якими і починають полювати найбільші світові корпорації. Гравцеві належить стати командиром військової бази, яка сформована з членів приватної військової компанії, найнятої однією з таких корпорацій. Мета вашої місії в занде проста - заволодіти максимальною кількістю ресурсів і знищити конкурентів, які спробують зробити те ж саме.

Умовно весь геймплей в Конфлікт: Мистецтво війни можна поділити на три складові:

Розвиток бази. Цей пункт включає в себе створення нових будівель і різних юнітів, які братимуть участь в розвідувальних місіях, атаках на конкурентів і захисті ваших територій від ворога.

Військові дії. На цьому етапі геймеру належить атакувати бази інших користувачів, обороняти свої укріплення, а також виконувати різні сюжетні місії по знищенню комп'ютерних персонажів, наприклад, розбійників.

Інші взаємодії з іншими користувачами. Щоб побудувати дійсно успішну базу, зовсім необов'язково атакувати всіх і вся. У ігрі передбачено й інший варіант відносин з сусідами. Здійснюється він через укладання контрактів. Причому подібні угоди не тільки дозволять налагодити союзницькі відносини з іншими гравцями, але й допоможуть побудувати або поліпшити раніше недоступні для вашої бази будівлі, обзавестися більш потужною технікою і юнитами, а також отримати в своє розпорядження більшу кількість ресурсів.

Таким чином, користувач ігри Конфлікт: Мистецтво війни просто зобов'язаний паралельно виконувати відразу декілька мирних і військових завдань, інакше його армію просто зітруть з лиця землі.

Ця стратегія в реальному часі досить сильно відрізняється від інших браузерних проектів. Ось тільки декілька її особливостей:

якісна графіка з елементами 3D;

детально пророблений сюжет; величезна кількість доступних місій, будівель і юнітів для розвитку бази;

різні способи взаємодії з іншими користувачами;

шикарний музичний супровід від данця Джаспера Кіда, який написав саундтреки до таких ігровим франшизам, як Assassin's Creed і Hitman.

Конфликт Искусство Войны видео обзор

Якщо ви обожнюєте військові стратегії в реальному часі, сміливо реєструйтеся в Конфлікт: Мистецтво війни прямо зараз. Цей проект захоплює вже з перших хвилин завдяки неповторній похмурій атмосфері, цікавому сюжету, нелінійного розвитку і величезній кількості способів створити могутню і непереможну армію.

Офіційний сайт Конфликт Искусство Войны: http://konflikt-s.com/

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: стратегія онлайн, стратегія, стратегії | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх