22:32
Криси онлайн обзор, браузерна ігра, скачати, іграти

Криси онлайн обзор, браузерна ігра, скачати, іграти

Криси онлайн обзор, браузерна ігра, скачати, іграти

Щурі онлайн ігра

В ігровій індустрії все частіше з'являються серйозні і глибокі творіння. І далеко не кожен браузерні багатокористувацький проект може похвалитися оригінальністю і веселим гумором. Саме до таких рідкісних винятків належить ігра Щури Online, доступна не тільки в браузері або соціальних мережах, але і на мобільних пристроях.

Щури Онлайн є мультяшною двомірною пісочницею з елементами реалтаймовой стратегії, екшену і РПГ. Вона порадує шанувальників простеньких на перший погляд «браузерок» і «соціалок» оригінальною ідеєю, відмінним гумором, приємною 2D-графікою і забавним ігровим процесом.

На території Росії і країн ближнього зарубіжжя проект з'явився завдяки відомому видавцеві Esprit Games. Крім запуску в браузері ігра доступна в соцмережах і на мобільних пристроях під управлінням iOS і Android. Завдяки такій мультіплатформенності, Щури Online дуже швидко обзавелися мільйонами шанувальників - зараз щодня за сиром полює не менше двох з половиною мільйонів геймерів, а всього в ігрі зареєстровано більше шести мільйонів користувачів.

Головна відмінність Щурів Онлайн від інших «браузерок», додатків для мобільних пристроїв і соціальних мереж полягає в тому, що ця ігра спочатку не ставить собі мету змусити геймера зациклюватися на певній дії. Так, як і в багатьох інших умовно-безкоштовних продуктах є два варіанти розвитку: або доводиться щодня витрачати час на обшарювания майно сусідів у пошуках безкоштовного сиру і іншої смакоти, або доведеться вирішувати проблему нестачі певних речей за допомогою мікротранзакцій. Але в тому-то й справа, що найчастіше над набиванням чергового рівня навіть не думаєш, просто весело проводячи час у спробах поласувати смачним сиром.

Крім того, серед особливостей ігри слід виділити незвично реалізований PvP-режим, забавну систему видобутку ресурсів і оригінальну гілку розвитку самих щурів. Додайте до цього несхожу на інші проекти двомірну графіку і різні заходи на кшталт Великого щурячого турніру, і відразу зрозумієте, що в такій «браузерці» нудьгувати буде ніколи.

Криси онлайн видео обзор

Багато в чому (наприклад, ігровій механіці і простоті для користувача) Щури Online схожі з іншими популярними іграми. Від сотень різних «ферм» ігру відрізняє забавний сюжет, цілий ряд специфічних особливостей і незвичайний гумор. Якщо хочете весело провести час, обов'язково спробуйте цей проект.

Офіційний сайт Криси онлайн: https://espritgames.ru/rats/

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: рпг, стратегія, браузерні ігра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх