11:54
Lineage 2 онлайн обзор ігри, відгуки, іграти безкоштовно

Lineage 2 онлайн обзор ігри, відгуки, іграти безкоштовно

Lineage 2 онлайн обзор ігри, відгуки, іграти безкоштовно

Линейка 2 обзор ігри

Корейські MMO-проекти вже давно стоять осібно від решти багатокористувацьких ігор, причому головну роль у цьому іграє досить своєрідний підхід до ігрового процесу. Гравцям, звиклим до західних MMORPG, залишається тільки дивуватися, навіщо було так сильно прив'язувати процес досягнення результатів до знищення мільйонів віртуальних ховрахів. У цьому плані Lineage II є одним з лідерів, проте в даній ігрі традиційна слабкість PvE-складовою була вдало компенсована жорстким PvP-режимом. Завдяки цьому, за дев'ять років свого існування ця ігра стала одним з найпопулярніших онлайн проектів. Втім, цьому сприяв не тільки хардкорних стиль ігри, але і відмінна графіка, що базується на движку Unreal Engine 2, і цікава рольова система, і потужна політична та соціальна складова продукту.

Для людини, яка вже знайома з онлайновими рольовими іграми, освоєння Lineage II пройде досить гладко. Ігра пропонує на вибір одну з шести рас, кожна з яких володіє значним набором унікальних в усіх відношеннях класів. Далі цей набір розширюється ще більше, коли в міру дорослішання персонажа йому пропонується освоїти кілька рівнів професій, що роблять древо класів ще більш пишним. Яку б расу ви не вибрали: ельфів, темних ельфів, гномів, людей, орків або камаель, ви можете бути впевнені - кожен доступний клас буде затребуваний, оскільки Lineage 2 - це ігра командна.

Шлях розвитку персонажа лежить через знищення монстрів. Спочатку маленьких і слабких, потім великих і сильних, потім ... а потім ви зрозумієте, що в цьому і полягає все PvE. У 90% квестів вам запропонують знищити сотню курок або принести півтора десятка ніжок ні в чому не винних кроликів (комусь, бачте, захотілося покуштувати наваристого супчика). Звичайно, в ігрі присутні рейдові підземелля, однак вони не йдуть ні в яке порівняння з тими ж інстансами з World of Warcraft. Втім, на подібну особливість ігри ніхто особливо не скаржиться, оскільки PvE тут завжди буде на другому плані.

Найсмачніше корейці приберегли для режиму PvP. Воно тут доступно скрізь (крім міст) і в будь-яких режимах, будь-то соло-поєдинки, битви партія на партію і найбільш смачні моменти - облоги замків. Замків в ігрі не набереться і десятка, а володіти ними хочуть всі, адже вони надають своїм господарям унікальні можливості, як в плані збагачення, так і в плані розвитку клану. Додайте до цього регулярні битви за епічних босів, які самі по собі є викликом цілих альянсів, воїни за територію, Олімпіаду і просто банальні розбірки за гарне місце для прокачування персонажа, і перед вами постане справжня суть цієї ігри.

Lineage 2 видео обзор

Однак і це ще не все. Крім жорсткої PvP-системи, цей шедевр NCSoft може похвалитися однією з найбільш збалансованих ринкових моделей в історії MMO-індустрії. Практично всі предмети і ресурси генеруються самими гравцями, а це означає, що ринок тут живе своїм життям і підкоряється тільки ринковими законами. Все це зробило Lineage II одним з еталонів жанру, на яку навіть сьогодні рівняються багато сучасних й успішних проектів.

Офіційний сайт Lineage II: https://ru.4game.com/lineage2/install

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: ігра з клієнтом, mmorpg, мморпг | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх