16:00
Lost Magic обзор онлайн ігри, іграти безкоштовно, скачати, реєстрація

Lost Magic обзор онлайн ігри, іграти безкоштовно, скачати, реєстрація

Lost Magic - онлайн ігра, іграти безкоштовно, скачати ігру, реєстрація

Безкоштовна онлайн ігра лост магік

Ігра Lost Magic online (Втрачена Магія) - якісна і барвиста безкоштовна онлайн ігра від компанії Labbit Games, випущена в 2011 році. Lost Magic онлайн відноситься до жанру Massive multiplayer online role playing game (MMORPG), а це означає, що тепер ви зможете без проблем битися з сотнями гравців з багатьох країн світу абсолютно безкоштовно, для того щоб іграти в Lost Magic не потрібно качати гігабайти клієнтських додатків - вам необхідний тільки ваш браузер і вихід в інтернет (при цьому швидкості з'єднання в 1 Мбіт цілком достатньо). 


Реєстрація в ігрі Lost Magic не викликає труднощів. Для проходження навчання та отримання перших навичок не потрібно нічого, крім придуманого ника. Заповнивши відповідне поле, ви одразу ж потрапляєте в сюжет, який розвивається досить швидко. Пройшовши «курс молодого бійця» і вже здобувши перемоги в декількох битвах, вам запропонують зареєструватися за допомогою пошти або акаунтів з популярних соціальних мереж. Після цього ви можете сміливо продовжувати іграти онлайн ігру Lost Magic, яка точно захопить вас не на одну годину. Хочеться відзначити, що не викликають нарікань ні промальовування графіки (яка якісно виконана дизайнерами), ні переклад - ігра повністю російською мовою. Отже, повернемося в світ Втраченої магії і подивимося як же тут можна обжитися. Один з режимів ігри - режим бою - одна з найчастіших ігрових ситуацій. Тут вам знадобитися проявити ваші тактичні здібності щоб перемогти. Ігра Лост Меджик має такі види ударів: 
звичайні ушкодження 
критичні ушкодження 
Уворот 


Переміщатися по локаціях можна за допомогою натискання на відповідні точки переходу. Під час початкового етапу ігри вам завжди буде допомагати помічник Дені, яка і навчить вас.

Дизайн онлайн ігри Lost Magic виконаний у дусі середньовіччя зі вставками футуристичних елементів. Наприклад рюкзак- промальовування пунктів меню. Іграти в Lost Magic цікаво буде як дорослому, так і дитині. 

Lost Magic скриншот


Отже, повернемося до сюжету - Не встигли ви присісти на звичайнісіньку лавочку в самому звичайному містечку, як за спиною відкривається портал в іншу реальність, в якому «Все живе» прагне знищити всю магію світу, але ж ми не дозволимо цього зробити. Правда ж? Перемігши монстра, можна було б вже думати, що справа в капелюсі, але монстр зник, і тепер ми подорожуємо у недалеке минуле, що б знайти і знешкодити чудовисько. Ігра в Lost Magic захоплює з перших хвилин і відірватися вже досить складно, одне за одним з'являються наступні завдання тепер ми належні здолати байкера близько пабу, відібрати у нього меч, битися зі скелетами на кладовищі, після ми зможемо битися вже з реальними гравцями 


У ігрі Lost Magic ви можете вибрати кілька варіантів розвитку - Шлях Тигра, Шлях Лисиці і Шлях Слона. Кожен шлях має свої переваги та слабкі сторони. 
Шлях Тигра дає можливість використовувати потужні удари, а також буде доступна двуручна зброя. Тут ніяк не обійтися без Сили - це характеристика в розвитку воїнів і є ключовою. 
Шлях Лиса призначений хитрим і спритним воїнам. Лисиці наносять нищівних ударів у відповідь противнику, а також мають здатність ухиляться від атак суперника. Головна характеристика - спритність. 
Шлях Слона призначений для тих, кому до смаку використовувати тактику «від захисту» Центральна характеристика - витривалість. 

Lost Magic видео обзор


Сподіваємося, що іграти в онлайн ігру Lost Magic ви будете із задоволенням, адже саме тут ви зможете стати Першим. Все в ваших руках!

Офіційний сайт Lost Magichttp://www.lostmagic.ru

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, RPG | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх