17:16
My Lands обзор браузерної стратегії

My Lands обзор браузерної стратегії

My Lands обзор браузерної стратегії

My Lands online ігра

Браузерна онлайн ігра My Lands, виконана в стилі Heroes Might and Magic. Особливістю є ресурс Чорний жемчуг, який при бажанні можете конвертувати в реальні гроші. За сюжетом, здавна в рамках однієї імперії жили чотири раси - Світлі Ельфи, Лицарі, Темні Ельфи і Демони. Однак, в один момент, був виявлений таємничий ресурс - Чорний жемчуг, який давав своєму власникові величезну силу. Жадібність заволоділа народами імперії спалахнула жорстока міжрасова війна. Жителі вашого міста наділили вас надзвичайними повноваженнями і тепер ви можете так само взяти участь у цих міжусобицях.





Всього в грі чотири Раси і дві Фракції - Світлі і Темні. Кожна раса має надбавку до швидкості видобутку певного ресурсу, а також свій расовий унікальний бонус. Наприклад, лицарі здатні воскресити після бою одного свого воїна, а в демонів є 30% до сили атаки. Представники однієї раси починає гру на своїх корінних землях. Якщо гравець напав на гравця своєї раси, то він стає PK і його можуть атакувати всі інші гравці без мінусів на атаку.





Як у багатьох браузерних онлайн стратегіях, спочатку гравцю дається одне місто. Він повинен розвивати його, побудувавши всі необхідні будівлі та вивчаючи науки. Також необхідно налагодити видобуток ресурсів. Крім перлів, в грі є ще 5 видів ресурсів - Дерево, Камінь, Золото, Злаки і Залізо. Все це видобувається у відповідних будівлях вашого міста. Також можна купувати ресурси на ринку у інших гравців або обстежити навколишню місцевість, на предмет наявності безхазяйних зовнішніх володінь (рудники, шахти, штольні і.т.д.). Що стосується Чорного жемчугу, його можна добувати в Соляному озері або вибивати у нейтральних монстрів. Як було сказано вище, його можна конвертувати в реальні гроші.


Коли економіка міста стане достатньо міцною, можна почати створювати армію. Всього в грі 8 різних типів військ. Щоб ваші війська не дезертирували з поля бою, ви повинні їм стабільно виплачувати платню золотом. З допомогою військ можна виконувати бойові місії: грабіж і руйнування чужого міста, викрадення рабів, захоплення зовнішніх володінь. Крім стандартних військ, є Герої - досить сильні юніти, здатні користуватися артефактами. Їх потрібно наймати окремо.

My Lands видео обзор



Крім битв, тут є не бойові місії, начебто шпигунства, колонізації нових володінь, перевезення ресурсів і.т.д. загалом, 
браузерна ігра My Lands не дасть занудьгувати в будь-якому випадку. До того ж, це одна з небагатьох ігор, яка не тільки забирає гроші у геймерів, але і дає їх сама.


Офіційний сайт 
My Lands: http://mlgame.ru


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: My Lands обзор, браузерні ігри, My Lands іграть, My Lands видео, стратегія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх