12:24
Ninja Wars обзор ігри, скриншоти, фото, видео

Ninja Wars обзор ігри, скриншоти, фото, видео

Ninja Wars обзор ігри, скриншоти, фото, видео

Ніндзя Варс браузерна ігра

Ninja Wars онлайн - безкоштовна браузерна MMORPG гра в анімешному стилі. Маленькі чібікі безтурботно подорожують по яскравому промальовані вручну світу. Тут Ви зустрінете всіма улюблених персонажів з Наруто і Бліч . Саме цими героями і належить управляти . Звичайно , для себе Ви можете вибрати найкращого . Рендзі і Кіба , Вега і Cікамару до Ваших послуг. Не варто переживати , що вибір незворотній. При бажанні Ви вправі спробувати грати всіма почерговості . Що ж належить забавним ніндзя? Захоплюючі квести , різноманітні місії , участь у турнірах , битви з монстрами і змагання з іншими гравцями. Крім того ці добрягі готові допомагати жителям і проявляти нескінченну турботу про улюбленого вихованця. Прокачуючи свої навички , Ви цілком зможете стати лідером ! Головне не лінується і активно працювати мишкою.

 


Реєстрація Ninja Wars зробить Вас повноправним членом веселого товариства . Створюючи акаунт , внесіть в поля реєстраційної форми логін , пароль , адресу електронної пошти. Також прийміть згоду і зможете приступити до такого приємного моменту , як вибір персонажа.


Щоб грати гру Ninja Wars у Вас повинен бути встановлений Flash Player. Насолоджуватися Ninja Wars online безкоштовно можна з будь-якого комп'ютера , відповідного мінімальним параметрам. Наприклад , конфігурація ПК може бути наступною : операційна система Windows , , процесор InteloneCore , 3.0Ghz , 1GbRam . Ну , а якщо з технічними питаннями все залагоджено , тоді вперед - підкорювати яскравий оригінальний світ !

 

Ninja Wars фото


Ніндзя Варс грати почнете в одній з доступних сіл. Вибирайте що сподобалося містечко з села Вогню , села Вітру , села Води , села Блискавки і села Землі. У міру проходження геймплея Вам відкриються й інші локації під такими назвами як Місто Демонів , Валгалла , Лас- Ночес . Також існують підземелля - Данжі . Тут можна роздобути корисні речі і набрати очки досвіду. Дослідіть ігровий світ Ніндзя Варс онлайн - він неодмінно заграє для Вас всіма кольорами веселки! Локації , на яких будете Ninja Wars грати , буквально рясніють розмаїттям . Вашу уява вразять східні анімаційні будови та інші пам'ятки. Наприклад, у селі Вогню можна подивитися на гору , в якій вибиті особи Хокаге . Куди б Ви не пішли , зможете насолоджуватися красою ландшафтів і неймовірно миловидними пейзажами.


Онлайн ігра Ninja Wars пропонує міняти вигляд своїх героїв за допомогою достатку шат . Крім прикиду Ви повинні мати при собі гідну екіпіровку. Подбайте про зброю і броню. Не забувайте використовувати сувої , еліксири , що підсилюють камені та інші чудодійні дрібнички . Все це допоможе здобути перемоги в несподіваних сутичках. Також вихованець , який всюди готовий слідувати за Вами , надасть під час бою посильну підтримку. Дбайте про нього належним чином , щоб мати можливість використовувати його допомогу в потрібний момент.


Війна Ніндзя онлайн вимагає застосування таких навичок як Техніка вогню , Техніка Води , Техніка Землі , Техніка Блискавок , Техніка Вітру , Техніка Тіла , Спорядження Ніндзя , Техніка Печаток , Техніка Ілюзій і Лікувальна Техніка. Всі ці вміння належить прокачувати . Але при цьому не лінуйтеся покращувати стандартні характеристики . Кожного персонажа, ігра Ninja Wars наділила можливостями атакувати , блокувати , прискоряться , бути витривалими і т.п. Щоб рости , стати більш крутим і просуватися по рівнях Вам потрібен досвід . Накопичувати його можна за допомогою виконання завдань і вбивства різних істот , які регулярно трапляються на шляху.


Гра Ніндзя Варс надає два види ігрової валюти . Це камені (звичайна ігрова валюта) і купони (валюта підвищеної крутості ) . Використовуючи валюту , Ви робите необхідні придбання , оплачуєте цікаві Вам послуги . Крім того є можливість купити за реальні гроші золото і насолоджуватися перевагами , які дарують цей третій вид використовуваної в грі валюти.


Пройшовши необхідні квести і убивши всіляких босів , можете сміливо вирушати на арену. Тут Вас чекають битви з гідними супротивниками. Прикладіть всі свої зусилля і головне вірте в удачу.

Видео обзор Ninja Wars


Ніндзя Війни - прекрасний спосіб розважитися на дозвіллі. Помахайте реальному світу до побачення , адже той , хто одного разу побував у цьому захоплюючому світі , буде повертатися сюди знову і знову. Приємної гри !

Офіційний сайт Ninja Wars: http://ninjawars.ru

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Ninja Wars ігра, браузерна ігра, Ninja Wars грати, Ninja Wars, Ninja Wars реєстрація, аниме, Ninja Wars онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх