04:31
One Piece Online WW обзор ,іграти онлайн, скриншоти

One Piece Online WW обзор ,іграти онлайн, скриншоти

One Piece Online WW обзор ,іграти онлайн, скриншоти

One Piece Online WW браузерна аніме ігра

Саме явище ігор з аніме вже стало досить буденним. Як правило, як будь яка манга ідеально пристосована для зйомок аніме по ній, так і будь яке аніме ідеально підходить для створення онлайнової ігри (хоча з «Євангеліоном», по-моєму, тут би все ж довелося повозитися).

Наприклад, аніме One Piece за своїм сеттінгу просто напрошувалася на ММО. Для тих, хто не знайомий з цією анімешкою, коротко поясню. У ній розповідається про пригоди піратської команди під назвою «Пірати Солом'яного Капелюха».

Капітаном у них наївний і добрий хлопчина на ім'я Манкі Д.Луффі. Коли він був маленьким, Манкі з'їв один Диявольський плід під назвою Гума-Резина, в результаті чого отримав можливість розтягувати будь-яку частину свого тіла на велику відстань.

Його метою є перетнути море, і знайти заповітні скарбт під назвою «One Piece», щоб стати Королем піратів. Ось так.

Зрозуміло, в основному ця ігра зацікавить фанатів манги. Однак тим, хто з нею зовсім незнайомий, вона також може здатися цікавою. Справа в тому, що світ, персонажі, сюжет, сам сеттінг - всі вони володіють своїм неповторним «казково-піратським» шармом. Граючи в нього, згадуєш дитячі фантазії на цю тему, і іграти стає ще цікавіше і веселіше. Річ браузерная, і, тому, почати іграти в неї можна швидко. При цьому в ній напрочуд багато можливостей як для одиночного, так і для командного проходження. Причому по багатьом параметрам іграшка примудряється не поступатися багатьом клієнтським іграм, а це про щось, та говорить.

Але ладно, вистачить загальних мазків, перейдемо до конкретних штрихам.

Сюжет самої манги розповідає про скарб Ван Піс. Скарб належав пірату Голду Роджеру, превеликому пірату за всю історію. Той, хто зуміє заволодіти цим скарбом, стане Королем Піратів. Гонка за ним відбувається на Гранд Лайне і головним противником для кожного пірата тут є будь-який інший пірат. Крім того існують мисливці за піратами і Морський Дозор. Все це не полегшує і не продовжує життя будь-якого любителя морського розбою.

У цей час з'являється Манкі Д.Луффі, гумовий хлопчик, який пристрасно бажає стати Королем Піратів, і навіть смерть не лякає його на цьому шляху. Загалом, ось такий ось безбашений персонаж.

У самій ігрі нам належить відправитися на пошуки пригод на свою ... кхм, голову, з благословення самого Манкі. По ходу ігри до нас будуть приєднуватися різні персонажі, знайомі по аніме, саме з тими самими здібностями. Загалом, подорож обіцяє бути цікавою!

З погляду геймплея ігра не особливо блищить оригінальністю. Набір локацій, класова система, соціальні штучки, покрокові бої. Але якщо все це підведено під настільки божевільну мангу, як Ван Піс - все докорінно змінюється. Багато гравців сходяться в одному - атмосферность ігри - вже половина успіху. А цей пункт в Play One Piece виконаний на всі 100 відсотків. Весела безумінка, відчуття лихих пригод, по-дитячому світлого гумору і безліч яскравих фарб - все це здорово висмикує з сірих буднів. Але гаразд, досить лірики, поговоримо більш конкретно.

Всі герої в ігрі діляться на три базових класи:

Снайпер - влучний стрілець вогнестріл, здатний завдати ворогові колосальної шкоди ще на підході;

Мечник - мечник, майстер ближнього бою буде нищити супротивників на короткій дистанції;

З'ївший Диявольський Плід - володіє особливими навичками (на кшталт «гумовий» у Манкі), схожими на магію;

Кожного персонажа можна розвивати, споряджати і покращувати відповідно з його роллю в команді. З часом доведеться все більше і більше уваги приділяти тактиці боїв, які будуть ставати все складніші і цікавіші.

Початок ігри може здатися нудноватим, однак, якщо йти по квестам і уважно їх читати, можна зробити цей процес куди цікавіше. Досягнувши ж 15 рівня, гравець може сформувати свою команду (місцевий аналог гільдії). Команда розвивається завдяки активності її учасників, в процесі виконання ними різних завдань для прокачування. Все це робить кооперативну частину ігри ще більш цікавою.

OnePiece Online WW видео обзор

Отже, що ж можна сказати на закінчення? Зрозуміло, в першу чергу «Play One Piece» буде цікава фанатам серіалу. Персонажі, мир, атмосфера - все націлено на максимальне відтворення світу манги в ігровому аналозі. Графіка, наприклад, барвисто-яскрава, з безліччю таких же яскравих спецефектів. Весела музика змушує абсолютно безпричинно посміхатися. Ну а вимальовування персонажів так само змушує ностальгічно посміхатися, а деякі анімації - майже істерично реготати, дивлячись на те, що витворяють ігрові персонажі. Так що спробуйте, і удачі в пошуках Великого Куша!

Офіційний сайт OnePiece Online WW: http://op.joygames.me/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерні ігра, аніме | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх