03:01
Онлайн гра Infestation обзор гри, реєстрація, відгуки

Онлайн гра Infestation обзор гри, реєстрація, відгуки

Онлайн гра Infestation обзор гри, реєстрація, відгуки

Infestation: Survivor Story крута ігра про зомбі

Infestation: Survivor Story - це перша в світі ММО про життя після зомбі-апокаліпсису.
Розроблена компанією Hammerpoint Interactive, ця онлайн гра дозволить вам відчути всі «принади» життя в світі, де живих людей майже не залишилося, а всі навколо заполонили орди кровожерливих зомбі.

Коротка передісторія гри розповідає про страшнe епідемію, після якої загинуло і перетворилося на зомбі дев'яносто п'ять відсотків населення Землі. З тих пір минуло п'ять років, і ваш персонаж - один з небагатьох, що вижили, що бореться за своє існування.

Дія гри розгортається в штаті Колорадо, до ваших послуг близько 400 км2. Тут є місце і у eвеликих містах і дрібних селах і навіть закинутих військових базах. Подорожуйте, вивчайте, знаходьте припаси та зброю, відбивайтеся від зомбі, але не забувайте, що крім вас на просторах віртуального Колорадо є й інші люди що вижили, які, повірте, не завжди доброзичливі.


infestation игра

The War Z Infestation online. Ніч. Повна тиша. Чути лише рідкісний шелест листя на вітрі і далекі постріли з боку міста Кампос. 

Чоловік у темному одязі обережно крадеться до магазину, тримаючи в руках гвинтівку. Він обережний і схвильований, весь час озирається по сторонах, завмирає від кожного шереху. Його побоювання цілком зрозумілі - навколо магазинів зазвичай бродить безліч зомбі, які з радістю розірвуть на шматочки будь-яку живу людину, що попадеться на очі.

Тим часом, людина вже дійшовши до входу, прибрав гвинтівку за спину і дістав з-за пояса ніж. Виставивши його перед собою, він дрібними кроками зайшов в магазин.
Минуло кілька хвилин, і ось, мандрівник виходить з магазину. За його спиною новенький рюкзак, набитий чимсь до відвалу, в руках все та ж гвинтівка, а на голові красується якась каска. Хлопець добре «затарився» і тепер намагається відійти від небезпечного місця, але, не тут-то було.
Глухий звук лунає в нічній тиші. Людина падає, а ви пересмикуєте затвор снайперської гвинтівки. Убивця? Мародер? Ні, ви просто людина, яка хоче вижити. Це Колорадо, це зомбі апокаліпсис, це онлайн ігра The War Z!


Вже не терпиться взяти в руки рушницю і показати зомбі з бандитами хто тут головний? Потерпіть трохи, спочатку треба купити гру (так, так, реєстрація у грі не безкоштовна). Для цього, проходимо на офіційний сайт і слідуємо інструкціям.



Після того, як ви отримаєте заповітний ключ, скачайте клієнт гри на свій комп'ютер, створіть ігровий аккаунт і прив'яжіть до нього ключ. Все, можна виживати!



Зайшовши в гру, ви, напевно, запитаєте: «А що робити-то?» Відповідаємо: робіть все, що захочете. Це, чорт візьми, зомбі апокаліпсис, і ніхто не посадить вас у в'язницю за стрілянину в центрі міста.

У Infestation онлайн ви можете бути ким завгодно. Хочете лежати в засідках і підстерігати одиноких виживших? Знайдіть снайперську гвинтівку і вперед, але будьте готові до сильного зниження вашої репутації і префікса «бандит» перед ніком.

А може, ви хочете відчути себе героєм, допомагаючи іншим живим? Немає проблем. Запитайте в чаті, може, комусь дійсно не завадила б допомога. От тільки завжди є ймовірність потрапити в засідку, йдучи за чиїмось сигналу SOS!

Як ви зрозуміли, кожен вибір в грі дуже важливий. Саме ваш вибір впливає на те, як довго ви проживете або на те, як швидко ви загинете. 

Гра не закликає вас займатися чим-то. Ви завжди вільні самі вирішувати, як провести час на теренах Колорадо.

infestation онлайн игра

Ви напевно запитаєте: «А чим The War Z відрізняється від конкурентів?» Відповідаємо. Більшість ігор про зомбі апокаліпсис хардкорні до мозку кісток. Більшості гравців не хочеться годинами вивчати гру, щоб нормально в неї грати. Геймплей The War Z простий і легкий в освоєнні. В ігровому світі постійно відбувається якийсь екшен, в якому легко може прийняти участь будь-який гравець. Вам не доведеться кілька годин бігати по лісах, в пошуках пригод на свою... персону. 
The War Z створена не тільки для хардкорщиків, але і для простих гравців, які хочуть грати, а не лежати годинами під ялинкою.
Саме це і відрізняє гру від своїх більш хардкорних конкурентів.


Ну, ось і прийшла пора підбивати підсумки. А виходить у нас ось що...
Infestation - це онлайн гра про важке життя в зомбі апокаліпсис.
Дослідити віртуальне Колорадо - суцільне задоволення. Концепція гри дозволяє геймеру бути тим, ким він хоче, хоч нещадним членом банди, хоч доктором, з аптечкою в руках. 
Infestation здатна подарувати дійсно нові відчуття, особливо після традиційних ММО про лицарів і драконів. Можна багато розповідати про переваги гри, але краще один раз зіграти в неї і побачити все самим.

Infestation видео обзор

У підсумку можна сказати наступне: якщо вам подобається постапокаліптична тематика, ви любите постріляти і хочете пограти в гру, яка дарує справжню свободу - сміливо купуйте The War Z, розчарованими ви точно не залишитеся!

Офіціальний сайт Infestation: http://infestationmmo.ru/


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: infestation обзор, зомбі, Infestation, ігра з клієнтом, ігри з клієнтом, infestation видео, infestation онлайн | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 3
avatar
0
1 валерий • 21:52, 30.03.2014
Игра очень интересна как для взрослых,так и для детей.События фантастические, но позволяют реально ощутить борьбу человека с ужасными зомби.Переходы героя из одного качества в другое вносят дополнительное разнообразие в игру и дают возможность постоянно ощущать не виртуальное, а почти реальное участие в событиях.
avatar
0
2 Юрий • 13:59, 31.03.2014
Крутой экшн,графика потрясная,бои и схватки реалистичные,ну просто обалденная игруха,поиграйте обязательно, каждый игрок найдет то свое,что ему очень понравится,стрелялка что надо.
avatar
0
3 Повелитель зомби • 11:46, 04.12.2014
Супер игра, люблю убивать зомби
ComForm">
avatar
Вверх