17:27
Пернатск обзор онлайн ігри, іграти, реєстрація

Пернатск обзор онлайн ігри, іграти, реєстрація

Пернатск обзор онлайн ігри, іграти, реєстрація

Браузерна ігра пернатск

Браузерна ігра Пернатск онлайн дасть вам можливість відвідати літаючий острів, населений казковими пернатими істотами - Орлами, папугами і совами. Тут ви будете розважатися, подорожувати і, звичайно ж, багато битися.

Ігровий процес онлайн РПГ Пернатск будується навколо розвитку персонажа - від маленького пташеня новобранця до запеклого, що пройшов сотні боїв солдата. Для цього потрібно дослідити територію острова, захищати своє гніздо, виконувати квести, а також брати участь в битвах з представниками фракції суперника. Все це буде приносити вам гроші і очка досвіду, які можна витрачати на придбання обмундирування і поліпшення характеристик героя.

Значну частину геймплея займають битви. Гравці можуть нападати на гнізда інших гравців і викрадати звідти цінні предмети. Тому зміцнення житла - одна з першорядних ваших завдань. Встановіть пастки, обладнайте тайники, особисто захищайте гніздо від зазіхань інших птахів.

Звичайно ж, ви теж можете нападати на чужі гнізда і битися з суперниками. Бої проходять автоматично, шанси на перемогу залежать від рівня персонажа, його характеристик і навичок, броні і амулетів.

Цей браузерні проект дуже яскраво і барвисто оформлений, тому кожна подорож на літаючий острів відверне вас від щоденної рутини. У ігрі Pernatsk online можна об'єднуватися в гільдії - зграї; тут ви обов'язково знайдете нових друзів і проведете немало приємних годин в битвах з протиборчими фракціями.

Пернатск скриншот

Крім цього, в містечку на острові ви зустрінете кумедних персонажів, які дадуть вам цікаві завдання, продадуть рідкісну штучку, допоможуть в пошуках рідкісної ігрової валюти - шишок:

     Філіус - мудрий пугач, який введе вас в курс справи і навчить основам ігри;
     Тащумба - бурундук, що пропонує контракти на розслідування пригод;
     Джа - лис-винахідник, чиї дивовижні пристосування неодноразово допоможуть вам в боях;
     Рублик і Бублик - тхори, які надають неоціненну допомогу в пошуку шишок;
     Мафропіч - хитрий кіт, який дасть вам шанс гарненько розбагатіти на фінансовій піраміді.

Ці та багато інших звірят будуть радувати вас протягом всього перебування на ширяючому в хмарах острові.

Пернатск видео обзор

Проект Пернатск розробляється невеликою командою, що складається з семи осіб. Ці хлопці люблять свою справу, постійно покращують і розвивають ігру. І вже зараз можна з упевненістю заявляти, що ця РПГ обов'язково отримає визнання в геймерскому співтоваристві, так як ігра, в яку вкладають душу, приречена на успіх.

Офіційний сайт Пернатск: https://pernatsk.ru/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузена ігра, рпг, RPG | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх