15:20
Piratestorm обзор онлайн ігри

Piratestorm обзор онлайн ігри

Piratestorm обзор онлайн ігри

Онлайн ігра Piratestorm online

Нова пригодницька браузерна онлайн ігра Pirate storm про піратів від компанії BigPoint. Про кого тільки не створювали браузерки. Були і римляни, і танки, підводні човни, не кажучи вже про величезне різноманіття різних фентезійних істот. Однак не було тільки про флібустьєрів, незважаючи на те, що це досить цікава тема. Дану помилку вирішила виправити компанія Bigpoint, відома хітами Drakensang і BattleStar Galactica, і створила гру Piratestorm. Тут вам дадуть можливість поринути в захоплюючий світ морських битв, виконаний у розкішному фентезійних стилі.





Як і в Пірати Онлайн, в цій грі вам доведеться плавати по морях і океанах, знищуючи ворожих піратів і морських чудовиськ. Для ворожих кораблів використовуються гармати, для знищення монстрів необхідні гарпуни. І гармати, і гарпуни бувають різних видів. Купити все це можна у купця бажано заздалегідь, інакше небезпечні води світу PirateStorm вас швидко знищать. Також потрібно уважно стежити за показником пошкоджень вашого корабля, інакше ризикуєте піти на дно. На самому початку гри, краще намагатися не лізти на рожен, набратися досвіду і оснастити свій корабель.





Відпочити і набрати провізії можна в Порту. Це нейтральне місце, де молодий пірат, може розслабитися. У Порту є декілька локацій. Це Верфь, де ви можете пересідати з одного корабля на інший. Також ви можете відвідати Штаб Гільдії, де зібралися всі піратські угруповання в грі. Ви можете вступити вже існуючу гільдію або створити власну. Однак для створення своєї гільдії, ви повинні бути 15 рівня і вам необхідно заплатити податок для Асоціації мореплавців. Зате гільдії отримують різні бонуси.

Ще одна примітна будівля в Порту - це таверна. Тут гравець може отримувати завдання. Завдання самого різного виду: знищення монстрів, дослідження навколишніх районів, знищення особливо нахабних піратів і.т.д. Перед відплиттям не забудьте заглянути до Купця. У нього ви можете придбати озброєння і оснащення для свого корабля. Також в грі є два види аукціонів. У першому ви можете купувати речі за золото, у другому - тільки за діаманти. Діаманти - це валюта, що купується за реальні гроші.

Pirate storm видео обзор



У грі Piratestorm є і приголомшливі PvP бої між гравцями. Особливо вражають групові PvP, коли цілі ескадри кораблів стикаються один з одним в битві. Виглядає це дійство по - справжньому красиво. В цілому і сама гра виглядає дуже вражаюче на рівні клієнтських ігор.

PirateStorm - відмінна гра для любителів пригодницьких браузерних mmorpg ігор і піратської романтики. Відмінна графіка, цікавий геймплей і захоплююча адвенчурная атмосфера навряд чи когось залишать байдужим!

Pirate storm офіциальний сайт: http://www.piratestorm.com/


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Piratestorm обзор, браузерні ігри. Piratestorm ігра, Piratestorm видео, RPG | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх