16:20
Поднебесная онлайн обзор ігри, реєстрація, іграти

Поднебесная онлайн обзор ігри, реєстрація, іграти

Поднебесная онлайн обзор ігри, реєстрація, іграти

Піднебесна онлайн мморпг ігра

Безкоштовна клієнтська ММОРПГ Піднебесна онлайн - це можливість зануритися в давню східну міфологію. Класична рольова багатокористувацька онлайн ігра з новими можливостями.

Компанія Infiplay в черговий раз радує гравців рунета новим ігровим світом - Піднебесна. Ігра клієнтська, так що готуємося до величезних можливостях персонажа і функціоналу.

Досить великий світ, який постійно збільшує свої розміри і населення, під пильною увагою розробників. Буквально недавно ігра вийшла зі стадії закритого бета тестування (ЗБТ) і майже відразу почала набирати популярність серед класичних ММОРПГ в жанрі фентезі.

Враховуючи величезний досвід розробників у створенні подібних ігор, таких як, наприклад Demon Slayer, Піднебесна вийшла досить привабливою і цікавою.

Головною відмінністю Піднебесної від її конкурентів став сюжет ігри, який ґрунтується на легендах і міфах стародавнього сходу.

Поднебесная скриншот

Історія ігри починається зі смерті Великого Імператора. Імперія розпадається на чотири формації: Крижаного вітру, Земної тверді, Сизих хмар і Вогняних царств, між якими йде боротьба за владу. Кожен з правителів хоче зайняти пустуючий трон. Вам належить зробити вибір, якому з чотирьох королівств служити, і відповідно, звідки почнеться ваш шлях. Чи станете ви на чолі свого царства або будете боротися пліч-о-пліч з іншими воїнами. Можливо, ви станете тим, хто буде майбутнім Великим Імператором.

З особливостей цієї фентезі ММО ігри, варто відзначити дуже красиві аватари персонажів, унікальний і добре продуманий ігровий процес, а головне - систему бою, яку гідно оцінять любителі ПВП.

Піднебесна видео обзор

З головних мінусів - ПВЕ бої досить примітивні на перший рівнях. Це трохи дратує, але доводиться терпіти при знайомстві з ігрою. Швидше за все розробники зробили ставку саме на фанатів східної міфології, тому ігра піднебесна буде особливо цікава саме такого роду гравцям.

Офіційний сайт піднебесної: http://sky.infiplay.ru/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: ігра з клієнтом, mmorpg, мморпг | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх