11:28
Rail Nation обзор - онлайн ігра, іграти, реєстрація на сайті ігри

Rail Nation обзор - онлайн ігра, іграти, реєстрація на сайті ігри

Rail Nation обзор - онлайн ігра, іграти, реєстрація на сайті ігри

Rail Nation онлайн ігра про поїзди

Захоплююча стратегія Rail Nation онлайн пов'язана зі світом перевезень, а саме зі створенням своєї залізничної компанії. Гра радує своїх численних користувачів з січня 2013 року і обов'язково сподобається тим, хто любить захоплюючі пригоди, красиву 3D графіку і почуття суперництва.

Для того щоб почати грати в Rail Nation online, достатньо мати лише вільний час і будь-який браузер, а так само підключення до інтернету. Не потрібно качати який-небудь клієнт і це є величезною перевагою гри.



У грі райл нешион досить таки легке навчання, яке не має на увазі під собою вивчення різних назв, кодів або карт. Постійне зростання компанії та вирішення її проблем не дасть занудьгувати на будь-якій стадії гри, а співпраця з іншими гравцями допоможе знайти хороших друзів і навчитися працювати в команді.


Як і в будь-якій іншій стратегічній грі, в Rail Nation є ресурси, від яких залежать ваші дії. Ресурси в грі потрібно здобувати, а якщо залишилися рештки, то ще й продавати. Гроші, зароблені за продажу та перевезення повинні розподілятися. Їх вкладають або на будівництво будівель і їх удосконалення, або ж на створення локомотивів.

Гра рейл нешион складається з раундів, які тривають 3-4 місяці кожен. Переможець вибирається в кінці кожного раунду.

Відразу ж виникає питання: як стати переможцем? Відповідь на нього проста: головне розвиватися, правильно розподіляти капітал і співпрацювати з іншими компаніями, створюючи асоціації. Дуже складно стати переможцем в поодинці, але немає нічого неможливого.

Rail Nation скриншот

В Rail Nation існує 50 міст, з яких ви повинні вибрати те, яке стане основою для вашої компанії. З розвитком вашої компанії буде розвиватися і місто, перетворюючись в мегаполіс.

Існує 48 різних товарів, які ви повинні доставляти в ті місця, де в них мають потребу. Товари виробляються певну кількість часу перед тим, як відправити їх. Щоб вирішити цю проблему, інвестуйте частину вашого доходу на їх виробництво. 1700 виробництв надають можливість дістати будь-який товар у будь-яку зручну для вас хвилину.

Існує 48 типів вагонів, які потрібно поступово покращувати.

На станції є 11 будівель. Вони будуть давати прибуток і престиж, якщо ви будете вкладати в них частину вашого капіталу.

Якщо ви об'єдналися в асоціацію, то вам потрібно буде попрацювати над штаб-квартирою. В одній асоціації повинно бути не більше ніж 25 чоловік.

Rail Nation видео обзор

Ось так, якщо коротко і по суті, складається огляд по грі Rail Nation. А осягнути всі тонкощі і нюанси вам вже на практиці. Зустрінемося в грі!

Офіціальний сайт Rail Nationhttp://railnation.ru


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: стратегія, Rail Nation ігра, Rail Nation видео, Rail Nation, Rail Nation обзор, Rail Nation онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх