17:34
Раздор обзор браузерної онлайн ігри, реєстрація, офіціальний сайт

Раздор обзор браузерної онлайн ігри, реєстрація, офіціальний сайт

Раздор обзор браузерної онлайн ігри, реєстрація, офіціальний сайт

Раздор online браузерна rpg

Раздор онлайн браузерна ігра в стилі РПГ. Вона з'явилася зовсім недавно, але вже встигла набрати популярність, в той же час продовжує активно розвиватися. У грі дуже багато різноманітних елементів і можливостей, але все це не справляє враження мішанини, навпаки, розробникам вдалося створити цілісний і оригінальний ігровий світ і інтегрувати всі нововведення в цікавий ігровий процес.




Грати в роздор можна одним героєм, а можна декількома (дозволяється завести одночасно до 4х героїв). Можна вибрати одну з 4х рас - люди, ельфи, гноми і орки. Раси живуть в різних місцях ігрового світу та вибір раси впливає на те, в якому місці з'явиться ваш герой. Також доступний вибір одного з 4х класів. Воїн сильний в ближньому бою, він може успішно розвивати навички атаки і захисту, але не дуже швидкий. Маг володіє безліччю заклинань і за допомогою магії може завдавати величезної шкоди, але володіє слабким здоров'ям. Жрець здатний накладати різні благословення і прокляття, лікувати себе і союзників. Нарешті, мисливець - відмінний стрілець, а крім того, здатний влаштовувати пастки, маскуватися і т. д. 

Персонаж володіє кількома базовими характеристиками, які зростають з підвищенням рівня (деякі слабші, а деякі сильніше, в залежності від класу), а також може вивчити різноманітні вміння і таланти. Уміння - активуються різні можливості, які можна використовувати в бою, таланти ж, будучи вивченими, дають персонажу деякі постійні переваги.

раздор игра

Бойовими навичками розвиток персонажа не обмежується. У грі існують різноманітні професії, які можна вивчити. Всього їх 8, з яких одночасно можна освоїти три. Наприклад, ставши ковалем, можна виготовляти зброю, обладунки та інші корисні предмети екіпіровки, а освоївши кулінарію, виготовляти страви, що відновлюють здоров'я і енергію і навіть тимчасово збільшують деякі характеристики персонажа.

Раздор видео обзор


Ігра Раздор дійсно різноманітна, в ній завжди є, чим зайнятися, при цьому ігровий світ та система навичок, занять персонажа зведені в продуману систему. У грі гарна графіка, цікаві та динамічні бої в реальному часі, при цьому гра не вимоглива до швидкості інтернету. Стиль гри кожен гравець цілком вільний вибрати самостійно - можна розмірено подорожувати по ігровому світу, вивчаючи для себе різноманітні його сторони і можливості і попутно виконуючи завдання, відкопуючи скарби, збираючи і торгуючи ресурсами, можна грати активно, беручи участь у групових боях між расами, вступаючи в клани, намагаючись прокачати непереможного героя. Гра дружелюбна для користувача, адміністрація постійно працює над її вдосконаленням та розвитком і відкрита для діалогу з гравцями.


Раздор офіціальний сайт: http://www.razdor.ru

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: раздор, обзор ігри раздор, RPG, браузерні ігри, раздор видео | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Вася • 00:13, 06.03.2014
Класна гра дуже захоплююча! Друган порадив. Грав цілу ніч, не міг відірватися. Тепер буду всім рекомендувати.
ComForm">
avatar
Вверх