03:15
Royal Quest обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти

Royal Quest обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти

Royal Quest обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти

Онлайн ігра роял квест

Нова онлайн гра 2014 року від російських розробників. За своїм антуражем нагадує Ragnarok, з тією лише різницею, що ця mmorpg виконана в повному 3D і може похвалитися відмінною графікою. В результаті у розробників вийшла досить мила і комфортна гра, орієнтована на дослідження ігрового світу, данжей і виконання захоплюючих квестів.


Сюжет ігри Royal Quest досить простий. У світ Аура, де дивним чином поєднуються наука і магія, вторглися чорні алхіміки - гуманоїди з Терри. Їх привабив Элиниум - мінерал, який володіє особливими здібностями. Однак, Элиниум виявиться марним каменем, якщо не підживлювати їх душами людей. Так, чорні алхіміки, під виглядом дипломатичної місії починають полювання за Элиниумом і душами. Але змову було викрито, а ворог вигнаний, але не знищений. Розуміючи, що небезпека ще існує, Король Аури почав скликати героїв з усіх кінців королівства, для боротьби з ворогом вже на їх території. Ви повинні стати одним з цих героїв і заслужити славу і багатство.

 


Як і в Drakensang Online, на початку гри ви можете вибрати зовнішній вигляд вашого персонажа і один з чотирьох класів. Це Мечник, Маг, Крадій і Лучник. Після досягнення 20 рівня, гравець може вибрати одну з двох спеціалізацій. Кожен клас, досягнувши 20-го рівня, отримує унікальні здібності. Наприклад, мечник зможе переміщатися на їздових тваринах; злодій, перекваліфікувавшись в ассасина, може завдавати шкоди отрутою; лучник ставши мисливцем, може ставити пастки. Для кожного класу є по дві профільних характеристики, які визначають розвиток персонажа.

 

 

Ігровий процес не особливо відрізняється від інших клієнтськиї ігор. Ви розвиваєте свого персонажа, заробляєте йому досвід, вбиваючи різних монстрів і виконуючи квести, також берете участь в PvP-битвах з іншими гравцями. За словами самих розробників, вони намагаються зробити PvP-бої одним з ключових моментів в грі, в першу чергу, за рахунок безлічі ігрових режимів. По-перше, це класичні дуелі. Другий вид PvP - це Элиниумні печери. Тут гравці можуть битися один з одним або з мобами, попутно збираючи Элиниум. Переможені гравці втрачають частину свого інвентарю.


На прохання гравців, були введені зони вільного PvP. Незабаром, розробники обіцяють створити новий режим - захоплення цитаделі. За цитадель будуть битися гільдії, переможці отримають непогану надбавку до ігрового доходу. Фішка режиму в тому, що гравець може сам створити собі унікальну бойову машину - ганмену.

Royal Quest видео обзор  

 


Загалом, розробники  Royal Quest вирішили не мудрувати лукаво і використовувати перевірену роками механіку, яка, втім, досі влаштовує багатьох гравців. Якщо додати сюди якісну тривимірну графіку, непоганий звуковий супровід і специфічний ігровий гумор, ми отримаємо топ mmorpg ігру, яка сподобається всім любителям жанру.

Royal Quest официальный сайт: royalquest.ru

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Royal Quest обзор, Royal Quest видео обзор, Royal Quest, ігри з клієнтом | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх