18:44
Settlers Онлайн обзор ігри

Settlers Онлайн обзор ігри

Settlers Онлайн обзор ігри

Settlers online стратегія

Краща онлайн ігра в жанрі стратегії з економічним ухилом онлайн ігра settlers. Всі пам'ятають знамениту містобудівну ігру Settlers. У 2011 р. вона була перенесена в онлайн і тепер будь-хто, хто має доступ до Інтернету, може пограти в улюблену гру прямо зі своєму браузері. Гра не сильно відрізняється від свого прабатька. Як по графіці так і по ігровій механіці.


Вам як і раніше дають шматочок землі, який вам належить перетворити в диво середньовіччя. Для цього вам потрібно грамотно організувати виробництво, налагодити інфраструктуру і створити боєздатне військо. До 26 рівня йде як би навчальна частина, яка допомагає засвоїти основи гри. Після того як цей поріг буде досягнутий, відкриваються нові володіння і ви можете тісніше співпрацювати з іншими гравцями, налагодивши торгівлю і обмін ресурсами.



Як і в My Lands, ресурсів у грі безліч. Однак їх можна розділити на чотири типи - базові (необхідні для зведення необхідних будинків та забезпечення життєдіяльності громадян), поліпшені і передові (потрібні щоб покращити життєві умови громадян і зробити поселення ще більш розвиненим) і вправні (речі, які знадобляться, щоб поліпшити добробут королівства по максимуму). Видобуток ресурсів повинний вестися збалансовано, а ті, хто її видобувають - повинні бути забезпечені житлом та провіантом. Незважаючи на те, що порівняно з оригіналом, економічна система 
Settlers Онлайн була значно спрощена, вам також доведеться напружити мізки, щоб забезпечити успішний розвиток вашого королівства.



Крім економіки, тут є і військова справа. У грі 9 різних типів військ, які можна використовувати, щоб провчити знахабнілого сусіда або вибити з території розбійників чи якихось монстрів. Поки в грі немає системи PvP, проте розробники гри запевняють, що незабаром це упущення буде виправлено і гравці зможуть битися один з одним. А поки вони можуть підтримувати торгово-економічні відносини. Ще пару слів варто сказати про Donate. Гра зроблена таким чином, що донатеры не мають особливих переваг над тими, хто вирішив грати лише своїми силами. Тому, донат тут, скоріше для прискорення тих чи інших процесів, ніж для отримання якихось грандіозних бонусів.

The settlers онлайн видео обзор


Загалом, settlers онлайн стратегия - це гідний продовжувач справи знаменитої серії. Вона відмінно підійде тим, хто любить неквапливі, розмірені економічні стратегії, де дуже важливі тактичні здібності і розум гравця.


Офіційний сайт settlers онлайнhttp://www.thesettlersonline.ru/ru


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерні ігри, Settlers Онлайн ігра, Settlers Онлайн, RPG, Settlers Онлайн обзор | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх