22:22
Shini Game браузерна аніме ігра за мотивами Бліч, обзор

Shini Game браузерна аніме ігра за мотивами Бліч, обзор

Shini Game браузерна аніме ігра за мотивами Бліч, обзор

Шішігамі обзор аніме ігри

Shini Game - унікальна браузерна ігра, створена за мотивами відомого аніме Бліч. Справжні фанати оцінять по достоїнству цю ігру, адже вам доведеться очолити команду справжніх героїв, яким судилося врятувати людство від кровожерливих пожирачів душ. У Shini Game вам буде відведена особлива роль ви станете героєм, який прокинувся після трьох вікової сплячки і повинен винищити всю нечисть. Слідуючи підказкам наставника ви повинні вбивати різних монстрів і босів, за яких можна отримати гідну нагороду. Виконавши парочку квестів ви вирушите в інший світ в надії відшукати старих друзів і, звичайно ж, приступити до нових ще більш небезпечним місіям.

Щоб приступити до повноцінних боїв, ви повинні будете зібрати команду з шести персонажів, а головне стати наставником для них. Всі вони володіють унікальними здібностями, які можуть змінити хід битви. Всі битви протікають в покроковому режимі, так що вплинути на результат можна лише екіпіровкою і здібностями.

Домогтися слави і стати дійсно сильним можна двома способами: відвідувати сюжетні Данжі або випробувати удачу в Башті Випробувань. В обох випадках на вас чекає цінна нагорода у вигляді екіпіровки і рідкісних артефактів.

Shini Game видео обзор

В цілому ігра шинигаме здатна зацікавити абсолютно будь-якого фаната Бліч, адже в ній присутні битви, цікавий сюжет, безліч варіантів прокачування, а для найрозумніших передбачена вікторина, за яку можна отримати справжній скарб.

Офіційний сайт Shini Game: https://shini-game.ru/

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: аніме, браузерні ігри, браузерні ігра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх