00:41
Star Race онлайн ігра про космос, іграти, реєстрація

Star Race онлайн ігра про космос, іграти, реєстрація

Star Race онлайн ігра про космос, іграти, реєстрація

Космічна онлайн ігра зоряна раса

Star Race – браузерна багатокористувацька рольова онлайн ігра в космічному жанрі. Її назва цілком відображає сюжетну лінію, оскільки людство було вигнано з рідної планети і, рятуючись від дроїдів, йому довелося мандрувати по сонячній системі. Багато поколінь черпали інформацію про планету Земля лише з історичних джерел.

Приступивши до ігри Зоряна раса, Вам пропонують розділити долю одного з біженців. В розпорядженні у Вас знаходиться невеликий космічний корабель, який в процесі проходження можна модернізувати і покращувати. Серед таких поліпшень передбачено різну зброю, двигуни, броня і багато іншого. Але можна купувати і нові вдосконалені зорельоти. Польоти передбачають повну свободу. Обмеження відсутні, передбачена можливість літати скрізь і без тимчасових обмежень. У Вашому розпорядженні весь космос.

Star Race скриншот

Основною базою є космічна зірка SA–19. Вона являє собою своєрідну столицю, де розташований уряд, а також основні торгові представництва. Однак є і безліч інших баз, які періодично необхідно відкривати.

В даному проекті відмінно продумана захоплююча система квестів. Виконуючи різні місії і завдання можна придбати досвід і непогано заробити. Літайте, боріться і розвивайтеся! Космічний простір належить Вам!

Star Race фото

Для того, щоб почати іграти Star Race, Вам необхідно зареєструватися на офіційному сайті ігри Star Race (посилання на офф сайт в кінці цієї сторінки). Для підвищення продуктивності з'єднання з сервером ігри, Вам необхідно завантажити клієнт ігри і проінсталювати його на своєму комп'ютері.

Створивши акаунт, Ви отримаєте можливість іграти на офіційному російському сервері, а так само отримувати повідомлення поштою про ігрові нововведення, новини та іншу інформацію по ігрі.

Star Race видео обзор

Якщо у Вас виникнуть проблеми при створенні облікового запису, з запуском ігри або вже в процесі самої ігри, Ви можете звернутися в розділ «Підтримка» офіційного сайту «Star Race» і скориставшись відповідною формою - отримати відповіді на всі поставлені Вами питання.

Офіційний сайт Star Race: http://starrace.ru/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: космічна ігра, космічні ігри | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх