00:13
Therian Saga обзор онлайн ігри, реєстрація, відгуки

Therian Saga обзор онлайн ігри, реєстрація, відгуки

Therian Saga обзор онлайн ігри, реєстрація, відгуки

Теріан сага онлайн ігра

Рольові пригоди на віртуальних просторах розвиваються з кожним роком, не поступаючись в своїх позицій різного роду шутерам і екшенам. Однією з яскравих спалахів серед великої кількості сучасних MMORPG стала ігра Therian Saga від розробників Virtys. Завоювала спочатку батьківщину, далеку Канаду, ігра продовжила свою ходу на просторах Франції, а потім і серед усього англомовного європейського простору. У кінці 2014 року дісталася і до нас, де була повністю русифікована і адаптована під вітчизняного геймера.

Почати розповідь варто з згадки про приналежність проекту до браузерних ММОРПГ розробкам. Але не поспішайте з висновками: ігри без клієнта удосконалюються набагато частіше і швидше, ніж повновагі локальні продукти. А в нашому випадку, териал Сага крокує попереду якщо не всієї планети, то вже точно випереджаючи своїх конкурентів. Заслуга в цьому, безумовно, художників, які знайшли тонку грань між можливостями ігри і очікуваннями гравців.

Зустрічає всіх початківців відвідувачів історія про екіпаж корабля, котрий знайшов нарешті-таки сушу. Наближається картинка з островом Надії, а саме так і називається шматочок землі, куди причалило наше судно, нагадало до болю знайомий старий добрий The Settlers. У Therian Saga все ті ж округлі форми, стрижена як на замовлення кращими газонокосарками трава і доглянуті поля з чудесними затоками. Одразу захотілося що-небудь побудувати і відправити пасти овець пару-трійку поселенців.

Відволікає від споглядання цього чудового видовища маленький вусань в кутку екрану. Він пропонує визначитися з вашим майбутнім і вибрати вигляд для персонажа. Далі питання про мою Батьківщину, вибір якої, до речі, обіцяє якісь вигоди, але спочатку вгадати ту саму вигоду не вийде. А після цих прелюдій з'являється можливість вибору професії, які для мене стали, щонайменше, найголовнішим сюрпризом в ігрі териал Сага.

Здивування моє було викликано не кількістю спеціальностей, а їх різновидами. Так, наприклад, я міг стати дизайнером, флористом, каменярем і ще трьома різними творцями мистецтва. Якими ще, розповідати не буду, так набагато цікавіше. Але повірте - як головних, так і другорядних умінь вам вистачить на довгий час.

Згодом ми дізнаємося про існування цілих 10 творчих професій і всього лише 2-х військових. Подальший розвиток персонажа буде залежати не тільки від себе коханого. Як і в реальному житті, так і в Therian Saga учасники просто змушені купувати чужі послуги. І пропонувати свої: так, наприклад, побудувати будинок без єдиного цвяха точно не вийде. Але вже якщо побудували, попередньо отримавши ліцензію, приготуйтеся відпочивати з комфортом, розміщувати свої вже нажиті багатства і навіть наймати слуг. Присутня в ігрі і система аукціону, де майстри продають свої роботи.

Як і слід було очікувати, не все так гладко, як хотілося б вірити. Хоча, це з якого боку подивитися. Любителям масових заворушек з купою найманців, заклинань і системою деревовидної магії, териан Сага прийде явно не до душі. Бій в ігрі анімований по мінімуму: це лише іконки нейтральних монстрів і відображення нанесеного / отриманого урону. Старожили можуть згадати Бійцівський Клуб, де анімація була втілена за коштами текстового рядка. Класичні підземелля все-таки присутні, тому зовсім зневірятися через відсутність військових дій не варто. Але проходження їх має мало спільного з тим же World of Warcraft.

А от тим, хто любить майструвати, складати ціле з окремих деталей, ігра териал Сага доставить справжнє задоволення. Розробники впровадили в свій продукт можливість створення декількох персонажів на своєму обліковому записі. Зроблено це з метою економії часу: Кожне нове завдання вимагає все більше ресурсів, у тому числі і тимчасових. У результаті ми отримуємо калейдоскоп із рудокопів, дизайнерів, деревопілов і гербалістов. У кожного свої завдання, але мета одна: влаштуватися якомога комфортніше в цьому красивому мальованому світі.

Therian Saga видео обзор

Що можна сказати за підсумком про Therian Saga? А говорити вже не хочеться, хочеться кричати! Розробники, швидше робіть ігру для IOS, Android, WP. Це ж просто шикарне проведення часу. Необов'язкові сутички з набридлими монстрами, різноманітні конструкції і самі головне - спокійний, плавний розвиток персонажа в своє задоволення.

Офіційний сайт Therian Saga: http://theriansaga.ru/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, стратегія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх