18:36
Верность драконов обзор онлайн ігри, реєстрація іграти

Верность драконов обзор онлайн ігри, реєстрація іграти

Верность драконов обзор онлайн ігри, реєстрація іграти

Вірність драконів браузерна ігра

Dragon Pals - це багатокористувацька  браузерна ігра ММОРПГ жанру, в якій кожен зможе взяти на себе роль рятівника драконів, змушений кинутися в бій за цих милих створінь. У ігрі вас чекає величезний віртуальний світ, маса різних функціональних можливостей, приємна графіка і сотні драконів. Пропонуємо вам ознайомитися з нашим коротким оглядом ігри «Вірність драконів». Щоб ви могли заздалегідь оцінити ігру і зробити особисті висновки.

Історія ігри Вірність драконів розповідає про часи, коли драконів стало багато і всесвітнє зло вирішило скористатися їх чисельністю. Завдяки чорної магії, злісні маги вирішили підпорядкувати драконів собі і направити їх проти людей, щоб і дракони були знищені і люди були вигнані. Правда, люди зрозуміли затію магів і тут же кинулися рятувати драконів, вирощуючи нове покоління, яке вже точно не підкориться волі зла. Крім того, як тільки люди почали привчати драконів, вони знайшли величезні можливості, які дозволять не тільки прогнати зло з цього світу, але ще й очистити свої землі від різних бід. І тепер ви будете виступати в якості героя, які за допомогою драконів створить новий, безпечний і красивий світ.

Верность драконов скриншот

Ігра Dragon Pals незважаючи на всю оригінальність своїх ідей все ж являє собою типову браузерную ММОРПГ ігру. Гравцеві доступний величезний світ, складений з різних локацій, дана сюжетна лінія, сотні додаткових завдань і можливості в плані прокачування свого героя і своїх драконів.

На вибір надано три знайомих ігрових класи: воїн, маг і лучник. Не складно здогадатися про особливості кожного з них, але є і ще один нюанс, залежно від класу ви будете отримувати відповідних драконів. Наприклад, воїн матиме у себе м'язистих і сильних драконів. У лучника будуть зіркі і спритні дракони. А маг віддасть перевагу собі як вихованців драконів з високим інтелектом.

Дракони самі по собі будуть вважатися звичайними вихованцями, яких потрібно вирощувати, екіпірувати, навчати і прокачувати. У ігрі є можливість створити свою маленьку ферму, де власне і відбувається процес турботи і вирощування драконів. Яйця драконів можна купувати, вибивати з босів і отримувати від інших гравців. Кожен дракон унікальний не тільки зовнішнім виглядом, але і характеристиками, у деяких драконів є навіть спеціальні здібності, які допоможуть вам на полі бою. Мати драконів в колекції ніхто не заборонить і не обмежить, а ось в подорож можна брати тільки 3 драконів.

Крім цього в ігрі вас чекає можливість створювати унікальні предмети за рецептами, можливість вирощувати чарівні овочі (спеціальні для драконів, які можуть відкривати нові вміння і прокачувати їх характеристики) і покращувати вже наявні предмети за допомогою крафта.

Dragon Pals має покрокову систему бою з автоматичним клоном. Тобто, як тільки ви ступаєте в сутичку, персонажі починають активно наносити один одному шкоду, ви ж повинні використовувати в потрібний момент свої вміння. Битися можна в групі, в якій можуть бути інші гравці або ж дракони. Залежно від типу дракона, він буде завдавати шкоди в автоматичному режимі. Правда, якщо у вас в команді дракони-бафи або лікарі, то атак від них ви не дочекаєтеся, вони будуть просто використовувати свої вміння. А ось ворог зможе їх знищувати, тому варто задуматися про захист своїх вихованців.

Але не варто сподіватися виключно на вміння і своїх драконів. Важливою складовою успіху в бою є екіпірування персонажа. Потрібно з особливою увагою підбирати собі екіпіровку таким чином, щоб характеристики і бонуси вашого спорядження могли доповнювати один одного, видаючи чудовий результат. Це ж відноситься і до ваших драконів, враховуйте їх тип, щоб правильно підбирати потрібно спорядження. Якщо ви все правильно зробите, то обов'язково досягнете успіху в будь-якому бою.

У ігрі Dragon Pals Вірність драконів є все, що повинна мати якісна браузерна ігра. Правда, розробники додали ще й інтерес в своє дітище. Виражений цей інтерес щоденними подіями, індивідуальними завданнями і генеруємими квестами. Все це насичує ігровий процес, додаючи різноманітність. Наприклад, щоденні події являють собою завдання, які виражені якою-небудь ситуацією, яка відбувається неподалік. Ці події пропонують об'єднуватися в групи і вирішувати ту чи іншу проблему, натомість видаючи солідну нагороду. Індивідуальні завдання - це спеціальні квести для гравця, але в більшості випадків вони пропонують добитися певного успіху в Крафті, знайти дракона або просто знайти потрібний предмет. Генеруємі квести - це випадкові повторювані завдання, які з кожним новою своєю появою не змінюють цілі, але змінюють саму ситуацію виникнення квесту. Таким чином, кожен раз ви читаєте нову історію, але при цьому виконуєте ту ж задачу.

Верность драконов видео обзор

Dragon Pals - це унікальна браузерна ігра, яка має хороший потенціал, помірну популярність і безмежний завдаток розвитку. Цей проект по праву можна вважати найбільш насиченим і веселим, адже подорожувати в команді маленьких милих драконів - це весело і забавно, ніж поодинці постійно блукати по печерах, знищуючи зло. Приємної ігри!

Офіційний сайт Верность драконов: http://vernostdrakonov

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх