21:34
Війни престолів обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти онлайн

Війни престолів обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти онлайн

Війни престолів обзор онлайн ігри, реєстрація, іграти онлайн

Stormfall Age of War (Войны престолов) браузерна ігра

Не терпиться зайняти трон семи полеглих королів? Тоді тобі точно в Війни престолів — онлайн фентезі стратегію від однієї з відомих компаній, студії Plarium. Ігра розроблена спеціально для браузерів і не вимагає окремого клієнта. Користувачам належить вжитися в роль месира, поступово створюючи повноцінну фортецю з маленького містечка. На шляху до слави і панування ви знайдете вірних союзників і знищите хитрих ворогів. А що ж ще цікавого нас чекає, розповість загальний огляд ігри Воїни Престолів.

Історична довідка по продукту у вас на руках, якщо перший абзац був прочитаний уважно. Тисячі підконтрольних раніше князів, званих у віртуальному всесвіті мессирами, після смерті легендарної сімки королів готові будь-якими способами зайняти тепленьке містечко. Відбувається дія в світі Даркшайн, де гноми не викликають подиву, а орків можна грабувати кожну хвилину. На більше сценаристи вирішили не претендувати, зосередивши свої сили на механіці ігри.

Як вже здогадався допитливий геймер, йому відведено роль одного з сотень градоначальників. Всі починають в однакових умовах: невелике село з одним будинком, незасіяні поля і гнітючий вигляд необробленого грунту. Але нудьгувати розробники Воєн Престолів нам не дають: мужній голос анаунсера відразу підкаже: що робити і куди натискати. Навчанню, до речі, варто віддати належне: інформація подається ємними тезами, своєчасно, поєднана з необхідними спорудами та отриманням досвіду.

Війни престолів скриншот

З перших хвилин будівництво буде впиратися в ресурси: сталь, і золото, які видобуваються на спеціальних родовищах, і їжа, що дістається від ферм. Залізом і дзвінкою монетою ми платимо за будівництво, а от м'ясом годуємо населення. Приносять дохід об'єкти і рекомендується побудувати в першу чергу, якщо ви раптом випадково прослухали завдання. Хоча, і це не біда – всі дії записують помічники, тому повідомлення про завданнях, пошту та інші важливі події ніколи не загубляться. Префект, скарбник, герольд і магістр ніколи не покидають головне вікно.

Війни престолів пропагують багаторівневу систему будівель і деревообробних технологій: більшість будівель і відкриттів обмежені 20м рівнем. Хоча зустрічаються і винятки: вивчення іноді буває достатньо, щоб дати доступ до додаткової гілки. Вивчити всі ці гілки буде непросто: рахунок відкриттів йде на десятки.

Сприятлива економічна атмосфера для міста – це, звичайно, добре. Але ще краще, коли казну можна поповнити за допомогою набігів на сусідні табори. Після того, як ми змогли найняти перших імперських бійців, анаунсер наполегливо відправляє нас грабувати неповоротких орків. Про неповоротких, правда, стверджувати на 100% не беремося, адже битви розраховуються за внутрішньоігровий формулою, минаючи участь полководця, тобто вас.

Війни престолів фото

Удача в сутичці повністю залежить від грамотної комплектації військ перед відправленням на точку, оцінці власних і ворожих сил. У війнах престолів кожен юніт володіє набором резистов від різних типів атак, швидкістю пересування, вантажопідйомністю при грабежі і вартістю утримання. Хоча, з останнім пунктом, можуть посперечатися фанати довговухих: розробники вирішили, що списники, мечники і ельфійка-лучник споживають однакову кількість їжі в годину. Виходить, одне з двох: або у лісової німфи звисає милий животик, або піхота ледве тримає мечі в руках через недоїдання.

Війни престолів відео обзор

Як гарний трейлер фільму, так і наш огляд ігри Stormfall Age of War не розкриває до кінця всіх деталей сюжету. Додамо лише, що до всього вищесказаного вже зараз додані гільдії, можливість допомоги союзникам, розвідка ворожих поселень перед боєм, прискорення будівництва, магія і спеціалізовані будівлі, додають бонус армії і місту. Плюсом до цього, геймплей рясно присмаченою шикарною графікою, тематичною музикою і простим інтерфейсом. Тисячі мессиров вже атакують орків вдень і вночі, а чим гірше ти?

Офіційний сайт Війни престолів: http://plarium.com/ru/igri-strategii/voyni-prestolov/

 

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, браузерні ігри | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх