02:45
Warframe обзор онлайн шутера, реєстрація в ігрі

Warframe обзор онлайн шутера, реєстрація в ігрі

Warframe обзор онлайн шутера, реєстрація в ігра

Ігра warframe онлайн

Захоплюючий онлайн шутер від третьої особи. Вам належить грати персонажем з раси Тенно. Цю расу намагаються поневолити безліч ворогів. Війна йде не на жарт і Тенно вже давно програла цю війну, але на допомогу їй були створені Warframe (Ворфрейм) - суперсучасні екзоскелети, з допомогою яких бійці отримують неймовірну силу і швидкість. Для бойових екзоскелетів передбачена можливість їх посилення з допомогою особливих карток - модів.

У грі  warframe онлайн доступні не тільки моди, а також створення нових типів зброї і самих Варфреймов, для чого використовуються креслення. Придбати їх можна в магазині або ж отримати за виконання завдань. Щоб створити предмет потрібен деяка кількість ресурсів і грошей, а також трохи часу.




Існуючі ворфреймы діляться на три класи, які добре знайомі по MMORPG - це воїн, злодій і маг. Для воїна, природно, краща атмосфера - це найбільш гуща сутички. Вони володіють більшою силою, витривалі і смертоносні. Для злодія головний козир - скритність. Він використовує режим невидимості, різні пастки і отрути. У магів основна фішка - це магічні здібності. Маг може лікувати своїх товаришів, підпорядковувати ворогів своєї волі і навіть пускати блискавки з рук. Кожен Варфрейм зростає в рівні в міру накопичення досвіду. Високий рівень відкриває доступ до нових навичок і заклинань.


 


Як і в Black Fire, спочатку варто пройти недовге навчання, а потім вам доручають перше завдання. 
Ігра Warframe дає можливість грати поодинці або ж об'єднуючись з іншими гравцями. Існує три види ворогів: Корпус - роботи, Гринир - найманці-клони, а також Заражені - зомбі. За запевненням розробників незабаром з'являться нові кровожерливі види ворогів.


Представлені місії досить різноманітні. Вам належить зачищати кораблі, влаштовувати саботаж, зламувати консолі, захоплювати артефакт або VIP-персон, рятувати заручників. Однією з цікавих місій є вбивство боса, який набагато сильніше рядових ворогів.

Warframe видео обзор ігри


Відмінна графіка, свіжа ідея, безкоштовність і постійна підтримка розробниками перетворюють гру Warframe у відмінну розвагу, з яким можна скоротати не один десяток годин.

Warframe офіциальний сайт: http://warframe.ru/


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Warframe обзор, ігра Warframe, Warframe видео, шутер, Warframe | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх