20:10
Z-WAR браузерна онлайн ігра про зомбі, іграти, реєстрація

Z-WAR браузерна онлайн ігра про зомбі, іграти, реєстрація

Z-WAR браузерна онлайн ігра про зомбі, іграти, реєстрація

Цікава ігра про зомбі Z-WAR online

Ігри про зомбі сьогодні знаходяться на піку популярності. Практично кожен місяць анонсується проект, в якому нам пропонують битися з незліченними ордами мертвяків, паралельно займаючись мародерством і вбивством інших виживших. Але чи багато ви знаєте ігор, які дають можливість встати на іншу сторону барикад, тобто стати справжнісіньким Зомбаком з відповідними потребами? Таких ігор практично немає, і якби не унікальна розробка Z-WAR, про таку можливість можна було б тільки мріяти. 

Ігра Z-WAR відноситься до жанру «survival horror», але на відміну від інших проектів про зомбі-апокаліпсис, дає своїм користувачам шанс стати не тільки бравим мисливцем за ходячою мертвечиною, а й страшним, голодним, смердючим зомбі. 

Сюжет Z-WAR досить простий. З таємної лабораторії на свободу виривається якийсь жахливий вірус, який поневолює розум людей і перетворює їх на кровожерних монстрів, у яких є тільки одне бажання - поїдати живу плоть. Вірус поширився настільки швидко, що уряди виявилися безсилі, і через два місяці після катастрофи велика частина населення опинилася неосудною. Ваш шлях починається з міста Рейвенвуд, де вам і належить зробити нелегкий вибір: стати майстром з відстрілу мерзенних тварюк або ж стати цією самою тварюкою. 

z-war скриншот

Якщо ви виберете шлях зомбі, то вашою метою стане пожирання невинних людців, які завбачливо розкидані авторами тут і сям. Вам доведеться вриватися в чужі будинки і творити там страшні речі, а саме - ЖРАТЬ чоловічину. Це можна робити як поодинці, так і в зграях зомбаков. При цьому з кожним вбивством вам відкриватимуться все нові навички, ви будете просуватися по мутаціям, стаючи все небезпечніше і кровожерливіше. 

Шлях нормальної людини в Z-WAR не менше цікавий. Доведеться піклуватися про їжу і чисту воду, шукати зброю, захищати території від навал банд зомбі, влаштовувати спільні рейди в квартали заражених ... загалом, доведеться виживати. Арсенал для вбивства ходячих мерців вельми різноманітний: ножі, пістолети, автомати, гранати і, звичайно ж, всюдисущі бензопили. 

Z-WAR видео обзор

Загалом, нудьгувати в Z-WAR онлайн явно не доведеться. Яку б сторону конфлікту ви не вибрали, вас в будь-якому випадку чекає море адреналіну і серйозні дози гормону задоволення. І що найголовніше, все це доступно буквально в одному кроці - достатньо лише зареєструватися і перед вами відкриється цей божевільний, похмурий, але разом з тим цікавий світ.

Офіційний сайт Z-WAR: http://z-war.com

Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: браузерна ігра, шутер | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх