18:52
Зов Дракона 2 обзор онлайн ігри, реєстрація, офіціальний сайт

Зов Дракона 2 обзор онлайн ігри, реєстрація, офіціальний сайт

Зов Дракона 2 обзор онлайн ігри, реєстрація, офіціальний сайт

Онлайн ігра Зов Дроконов

Фентезійна онлайн ігра Зов Дракона 2 від вітчизняних розробників з хорошою графікою. Ви перенесетеся в чарівний світ Стилланд, де вам доведеться вбити багато монстрів, добувати шмот, битися з іншими гравцями і робити інші класичні для браузерних онлайн RPG, речі. Але для початку передісторія.


У Стилланде настали суворі часи. Союз чотирьох рас, що виник у давні часи, почав тріщати по швах. Армії Орків почали тероризувати окраїни імперії. Темні дракони, давні вороги смертних рас, знову почали проявляти активність. Але це ще не всі небезпеки. У глибинах імперії зачаїлася загроза, досі небачена і непорівнянна з іншими небезпеками. Становище імперії ускладнилося династичною кризою. Старий король помер, а принц ще занадто малий, щоб управляти імперією. Ось у такій нелегкій обстановці, і з'являється герой, поки ще невідомий житель у невеликому селі Уиллшир. Ось цим героєм вам і судилося стати в ході гри.




Як і в Drakensang Online, класів у грі Зов Дракона онлайн три: Воїн, Асассин і Маг. Воїн віддає перевагу битися в ближньому бою, Асассин любить знищувати ворогів одним точним і потайним ударім, Маг обстрілювати противника заклинаннями. Досягнувши 80 рівня, гравець може вибрати один з двох вищих класів. Наприклад, Асассин може стати Майстром тіней або Владикою Отрути. Само собою, у кожного з вищих класів своя гілка навичок і здібностей. Прокачування здійснюється стандартними биттями з монстрами, а також виконанням завдань на Біржі праці. Там ви зможете заробити не тільки досвід, але і перші гроші. Валюта тут двох видів - звичайне золото і драконівське золото, яке купується за реальні гроші.





Качатися досить легко, вже по мірі проходження навчання ви наб'єте 7-8 рівнів, а на 10 отримаєте доступ до PvP-арен. Арена є в кожному місті. Не так давно в грі з'явилася можливість битися на Турнірі Небесного міста. Ви можете прийняти участь в поодинці або битися пліч-о-пліч з одним або двома товаришами.


У разі якщо вам потрібно відволіктися, можна поставити персонажа на тренування. У цьому випадку будуть витрачатися очки дії, які втім, відновлюються самостійно. Всі бої проходять в автоматичному режимі і результат битви залежить від вашого рівня і спорядження, а також від рівня і екіпіровки противника. Від кількості очок дії, також залежить, скільки монстрів, ви можете вбити в день. Щоб заробити побільше очок дії, вам доведеться битися на аренах. Також в грі є гільдії. Можна вступити в гільдію або заснувати її самому, якщо відчуваєте в собі задатки лідера. Вступивши в гільдію, ви отримуєте доступ до різних будівель і новим квестам. Також зможете взяти участь у межгильдійских війнах.

Зов дракона видео обзор



Браузерная игра зов дракона  2 вийшла захоплюючою і може сподобатися як новачкам онлайн ігор, так і завзятим геймерам. Красива картинка, захоплюючий геймплей і досить лояльне ставлення до гравців з боку адміністрації ігри, робить її дійсно класною грою. Тим більше вона постійно оновлюється, вносячи в ігровий процес нові деталі.

Офіційний сайт
Зов Дракона: http://www.zovdrakona.ru/


Просмотров: 8 | Добавил: Midav | Теги: Зов Дракона 2, браузерна ігра, Зов Дракона 2 ігра, Зов Дракона 2 іграть, фентезі, Зов Дракона 2 обзор | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вверх